Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de maig del 2017

'Logan Lucky'.

Fa uns anys es parlava de la “jubilació” de Steven Soderbergh com a director, però res més lluny de la realitat. Soderbergh ha continuat com a director de cinema amb cintes com ara ‘Magic Mike’, ‘Contagion’, ‘Haywire’, ‘Side Efects’ i com a director i productor en series de televisió com ara ‘Behind The Candelabra’, ‘The Knick’, i produint ‘The Girlfriend Experience’, ‘Red Oaks’. També ha fet de ajudant sota pseudònims a ‘Magic Mike XXL’, on va ser editor i director de fotografia, i cedint la cadira de director al seu col·laborador Gregory Jacobs.

Ahir es va presentar el trìaler de la seva nova pel·lícula, ‘Logan Lucky’, un retorn al cine de lladres que va popularitzar la dècada passada gràcies a la saga d’èxit ‘Ocean’s Eleven’, Ocean’s Twelve’ i ‘Ocean’s Thirteen’, però amb una visió diferent, ja que aquí no hi ha lladres sofisticats de guant blanc ni luxosos casinos; ‘Logan Lucky’ és la història de tres germans de Carolina del Nord decidits a fer un gran robatori durant una carrera de Nascar.

El repartiment està format per: Channing Tatum, essent ja un habitual del director, Adam Driver, un irreconeixible Daniel Craig i Riley Keough, protagonista aquesta última de la sèrie ‘The Girlfriend Experience’.

        
La pel·lícula arribarà als cinemes americans amb un altre forma de distribució que el director posarà a prova amb el llançament d’aquesta pel·lícula; en la que vol fer un llançament massiu com el típic Blockbuster però eliminant els intermediaris de grans companyies que són els que es queden una part important dels guanys en taquilla i que en realitat hauria de ser per als propis implicats en realitzar-la.

La pel·lícula serà distribuïda per Bleecker Street i Fingerprint Releasing (aquesta última propietària del director) i s’estrenarà al mes d’Agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada