Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de maig del 2017

'X-Men: New Mutants'.

Des de The Hollywood Reporter ja s’han confirmat les primeres actrius i personatges per al la pel·lícula de ‘X-Men: New Mutants’. Per un costat tenim a Maisie Williams (Juego de Tronos) coma a Loba Venenosa (Wolfbane), i Anya Taylor Joy (‘Split’) que interpretarà a Magik. Al cap de poca estona de l’anunci oficial, Williams va confirmar la noticia a traves del seu Twitter.

Segons el director i guionista Josh Boone va començar converses amb les dues actrius l’any passat, però no ha estat fins que han donat llum verda a la pel·lícula per part de 20th Century Fox, que ha pogut fer oficial la contractació de les actrius.

La web també ha confirmat que l’estudi està buscant amb un ampli ventall, a actors ètnicament apropiats per a que interpretin a personatges com Sunspot (Mancha Solar) i Dani Moonstar, intentant reflectir així de forma lo més fidel possible el que existeix en els còmics.

També via THR s’han començat a confirmar els que no estaran a la pel·lícula, aquest es el cas de Nat Wolff que no interpretarà a Cannonball (Bala de Cañón). També succeeix el mateix amb James McAvoy en el papaer de Charles Xavier, que si apareixia en els primers guions en brut, finalment no apareixerà a la pel·lícula.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada