Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de maig del 2017

'Victoria & Abdul'.

Tenim a la vista una nova pel·lícula de la gran actriu Judi Dench. L’any 1998 va aconseguir la seva primera nominació a un Oscar per interpretar a la Reina Victoria a ‘Su Majestad Mrs. Brown’, era la preferida pels crítics però no la va guanyar; l’any següent l’acadèmia li va otrogar l’estatueta en la seva interpretació a la pel·lícula ‘Shakespeare in Love’.

Ara vint anys després Dench torna a interpretar a la Reina Victoria a ‘Victoria & Abdul’, dirigida per Stephen Fears (que ja va treballar amb ella a ‘Philomena y Mrs. Henderson Presenta’) on es reflexa la relació que va tenir la monarca amb Abdul Karim, a qui va convertir en el seu secretari personal en els seus últims anys de vida. Ali Fazal (Fast & Furious 7) es el encarregat d’interpretar a Abdul Karim. La pel·lícula adapta el llibre escrit per Shrabani Basu i el guió es de Lee Hall (War Horse).

El film compte amb el recolzament de BBC Films, Working Title i Focus que serà qui estrenarà el film el 22 de Setembre a USA, es provable que abans s’exhibeixi en algun festival (Venecia, Telluride o Toronto). 

        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada