Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de maig del 2017

'Dark Universe'.

A pocs dies de l’estrena de la nova versió de La Momia, Universals Pictures ha donat a conèixer els plans per reviure el seu univers de monstres clàssics.

El que fins ara es coneixia com “Un Mundo de Dioses y Monstruos”, el que deia l’eslògan del primer material de La Momia, es dirà oficialment Dark Universe, una saga iniciada a partir d’aquesta primera entrega de la nova ‘The Mummy’ amb Tom Cruise encapçalant el repartiment i que serà la base per a la resta de pel·lícules, -La pel·lícula de ‘Dracula: Untold’ (2014) no formarà part d’aquest univers, tot i que l’escena final deixava oberta la possibilitat-.

Seguint el model de Marvel -igual que està fent tots- el Dark Universe unirà a tots els monstres més emblemàtics de la companyia lluitant contra un enemic comú i tenen el seu ‘Nick Furia’ en la figura de Russell Crowe, membre de Prodigium, una antiga organització secreta que vetlla per la seguretat del món perseguint i destruint essers més perillosos.

 Universal ha acompanyat l’anunci amb un teaser recordant els seus clàssics i una foto promocional del grup d’actors que donaran vida alguns d’aquestes criatures. La música del tràiler es de Danny Elfman.

        
Els integrants per ara són Russell Crowe com a Dr. Jekyll/Mr.Hyde, Javier Bardem de Frankenstein, Tom Cruise com a Nick Morton, un militar humà que es veu envoltat de tots aquest univers, Johnny Depp com El Hombre Invisible i Sofia Baoutella com a Ahmanet, governant egipcia que torna per sembrar el caos en aquesta primera pel·lícula d’aquest univers. Faltarien per unir-se al grup Drácula, Van Helsing, l’Home Llop, La Criatura de la Llacuna Negre, el Fantasma de la Opera i la Novia de Frankenstein.

L’anunci que en va fer ahir Universal ve acompanyat també de la confirmació de ‘La Novia de Frankenstein’ com a la següent pel·lícula del Univers per al 2019, amb Bill Condon com a director. Dona la casualitat que Condon, director de la recent ‘Beauty and The Beast’, es un gran fan de la original de 1935 dirigida per James Whale, a qui va rendir homenatge a ‘Dioses y Monstruos’, pel·lícula en la que Ian McKellen feia el paper de director en la seva vellesa i reclòs en la seva mansió.

La part creativa d’aquest Dark Universe està en mans de Alex Kurtzman (guionista de les noves ‘Star Trek’ i director de ‘La Momia’), Chris Morgan (arquitecte de la saga ‘Fast & Furious’), Christopher McQuarrie (Col·laborador de Tom Cruise a ‘Jack Reacher, ‘Mission Impossible: Rogue Nation’ i la propera ‘M.I.6’) i David Koepp (guionista de ‘Jurassic Park’, ‘Atrapado por su Pasado’, ‘Spider-Man’, ‘La Habitaciuón del Pánico’, ‘La Guerra de los Mundos’, ‘Ángeles i Demonios’ i el guió de la pròxima ‘La Novia de Frankenstein’).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada