Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de maig del 2017

'The Flash'.


Segons The Wrap, Rober Zemeckis seria un candidat a dirigir la pel·lícula individual de ‘The Flash’ per a Warner Bros. De moment l’estudi no ha dit res al respecte.

De confirmar-se, Zemeckis es sumaria a la llista de directors en dirigir una pel·lícula de DC/Warner, Joss Whedon amb ‘Batgirl’ i Matt Reeves, director de ‘The Batman’. Totes aquestes pel·lícules seran post ‘Justice League’, sense obiar al candidat a dirigir ‘Man of Steel 2’ Matthew Vaughn.

Zemeckis substituiria a Seth Grahame-Smith i Rick Famuwiya, els quals no van estar del tot confirmats per al projecte. El mes d’Abril ja havia sortit com a candidat a dirigir-la, però es va descartar per incompatibilitats d’agenda.

Ara també des de Variety, diuen que el propi Vaughn es un candidat a dirigir ‘The Flash’. En el seu moment quan es parlava de dirigir ‘Man of Steel 2’, Warner estava interessat en que dirigís qualsevol altre projecte que tinguessin de DC. Tot dependrà com els directors tinguin l’agenda, Zemeckis està preparant ‘Marwencol’, l’adaptació del documental fantàstic de Jeff Malmberg. Vaughn per la seva banda estaria més decantat per a dirigir la tercera entrega de ‘Kingsman’. Això es algo a tenir en compte perquè Warner voldria rodar ‘The Flash’ aquest any.

Un altre candidat que s’ha sumat a la llista per a dirigir ‘The Flash’ es Sam Raimi, igual que Vaughn i Zemeckis han mantingut converses amb l’estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada