Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de maig del 2017

'Uncharted'.

Sony Pictures acaba d’anunciar el protagonista de l’adaptació del vídeo joc que fa temps que esta en projecte. L’escollit per a protagonitzar ‘Uncharted’ és tom Holland.

Shawn Levy (Real Steel) en serà el director de la primera entrega, Holland que per la seva banda ja es Spider-Man per al estudi, serà el protagonista d’una pel·lícula concebuda com una història d’orígens del aventurer creat per l’estudi Naughty Dog. Això implica reiniciar completament el projecte, que en un principi anava a tenir com a protagonista a una actor més veterà -com es va rumorejar en el seu dia, Mark Wahlberg estava associat al projecte-.

La decisió, com diuen a DHD, ha estat presa per el Cap de producció de Sony i vell conegut per a molts, Tom Rothman, qui ha vist en Holland fusta d’estrella en veure el primer visionat de ‘Spider-Man: Homecoming’, projectat per als responsables de l’estudi.

El mitjà de comunicació també subratlla que tots els guions previs de la pel·lícula, el de Joe Carnahan inclòs, tenen altes probabilitats d’acabar completament descartats. Així que nou guionista, i quasi començar per complert.

Gairebé per començar, perquè hi ha una base per començar: una seqüencia de la tercera entrega del joc, on ens mostra una versió juvenil del protagonista i se’ns presenta al personatge de Victor Sullivan, una mena de figura paterna per al heroi.

        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada