Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de maig del 2017

'Hellboy: Rise of The Blood Queen'.

THR informa del reinici de la saga ‘Hellboy’ que en el seu dia van dur a la gran pantalla Guillermo del Toro i Ron Perlman. Millennium està en negociacions dels drets del còmic ‘Hellboy’ conjuntament amb els productors Larry Gordon i Lloyd Levin per rellançar les aventures del dimoni vermell encarregat de combatre contra altres essers sobrenaturals a ‘Hellboy: Rise of The Blood Queen’, en una nova entrega que no continuarà el que varem veure en les pel·lícules de Del Toro ‘Hellboy’ i ‘Hellboy: El Ejercito Dorado’, del còmic creat per Mike Mignola.

No fa gaire temps es parlava d’una tercera entrega per concloure la saga començada per Del Toro. Ell es manifestava pessimista davant la idea de que mai arribés a rodar-se la tercera i última entrega després de tants anys des de l’última (9 anys) i Mignola deixava caure la possibilitat de que un nou actor dones vida al personatge en un futur pròxim.


Aquesta nova entrega, amb qualificació R, estarà dirigida per Neil Marshall (‘The Descent’, ‘Doomsday’ i realitzador de diversos episodis de ‘Juego de Tronos’), amb l’actor David Harbour (‘The Equalizer’, ‘Caminando entre Tumbas’, ‘Suicide Squad’) com a nou Hellboy, substituint a Ron Perlman.

Harbour, polifacètic secundari d’aquells que podríem englobar en la categoria de “iep, la cara d’aquest paio em sona”, ha aconseguit certa projecció gràcies al èxit de ‘Stranger Things’; també va ser un dels candidats a interpretar a Cable a ‘Deadpool 2’.

El guió corre a càrrec de Andrew Cosby (Eureka), Christopher Golden (responsable de un parell de vídeo jocs de Buffy Cazavampiros) i el propi Mike Mignola, qui també ha comentat la noticia al seu Facebook.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada