Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de maig del 2017

'El Desconocido'.


La pel·lícula estrenada fa dos anys ‘El Desconocido’ i protagonitzada per Luis Tosar i Javier Gutiérrez, tindrà la seva versió Nord Americana. Deadline Hollywood Daily ha anunciat aquest dimarts que Liam Neeson serà el protagonista d’aquest thriller, que va guanyar els Goya a Millor Muntatge (Jorge Coira) i Millor So (David Machado, Jaime Fernández, Nacho Arenas), després d’haver rebut fins a vuit nominacions.

L’argument es el mateix, un executiu de banca de reconegut èxit -De Wall Street, en la versió USA- rep un dia una notícia de que algú ha posat una bomba al seu cotxe, amb ell i la seva família dins. En la original espanyola, el protagonista era obligat a complir les ordres que rebia per impedir la detonació.

Produeix Studio Canal, The Picture Company i Jaume Collet-Serra i Juan Sola sota la productora Ombra Films. També estaran en la producció Vaca Films, productora de la pel·lícula original i Atresmedia Cine.

El rodatge, encara sense director confirmat, comença aquesta tardor. Guió adaptat per Chris Salmanpour, el qual va guionitzar ‘The Promise’ (No la protagonitzada per Osacr Isaac i Christian Bale) va entrar a la Hit List (que no la Black List) de millors guions no produïts de The Tracking Board.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada