Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de maig del 2017

'Little Dragon'.

Als anys 90 Rob Cohen va dur a la gran pantalla una biografia de Bruce Lee explicada des del punt de vista de la seva vidua, Linda Lee Cadwell. El film estava protagonitzat per Jason Scott Lee i Lauren Holly, va ser un èxit força notable tenint en compte que es tractava d’una producció modesta, i la música composta per Randy Edelman va ser tot un reclam en els tràilers d’aquella dècada.


Aquest cop Shannon Lee, la filla petita del icona del cinema d’arts marcials serà qui supervisarà a ‘Little Dragon’ el procés de formació del seu pare en el hong Kong de la dècada dels 50, fa quatre anys es va estrenar ‘The Grandmaster’ de Wong Kar Wai que es centrava en la figura de qui va ser el seu mestre, Ip Man.

Shekhar Kapur (Elizabeth) serà l’encarregat de dirigir aquesta pel·lícula. El realitzador també ha escrit el guió conjuntament amb la filla del malaurat protagonista de ‘Operación Dragón’ i exercirà de productora executiva.

Es una coproducció entre Estats Units, Hong Kong i China. Es te la intenció de començar a rodar a Malàsia el pròxim mes de Juliol. En aquest moment s’està duent a terme el càsting dirigit per Mary Vernieu per buscar l’actor que interpreti al jove Bruce Lee. També estan buscant la necessitada distribució de la cinta.

Des de Variety.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada