Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de maig del 2017

'Justice League Dark'.


Des de Variety ens informen de que la producció de ‘Justice League Dark’ es queda sense director, per problemes de compatibilitat d’agenda. El pròxim rodatge de ‘Chaos Walking’ aquest estiu -la nova gran aposta de Lionsgate, després de finalitzar la saga ‘The Hunger Games’, amb Tom Holland i Daisy Ridley, basat en la trilogia de Patrick Ness i amb guió adaptat de Charlie Kaufman i Jamie Linden, responsable aquest últim de ‘Money Monster’-, ha abocat a que Doug Liman s’hagi desvinculat de ‘Justice League Dark’.

‘Justice League Dark’, tornem a recordar, és un supergrup format per herois i heroïnes de la basant sobre natural de DC, amb John Constantaine al cap davant, va ressuscitar fa uns mesos amb la incorporació de Scott Rudin (‘The Social Network’, ‘La Familia Addams’) com a productor. A hores d’ara es troba pobre de realitzador.

No es precisament que Warner no disposi d’alternatives, donada la ronda de contactes que ha realitzat d’un temps ençà, amb varis directors per desenvolupar futures adaptacions del Univers DC (Vaughn, Zemeckis, Raimi, etc...).

Un nom més a afegir via THR, en aquest cas es: Andrés Muschietti, un cop hagi finalitzat ‘IT’.

L’estudi farà públic el nou director en breu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada