Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 15 de juny del 2018

'Aquaman'.


Gràcies a Entertainment Weekly, tenim les primeres imatges de la pel·lícula individual de Aquaman.

El món mari en que te lloc la meva pel·lícula està tan separat i s’allunya tant de les pel·lícules previes de DC que es com si estigues fent la meva propia pel·lícula de ciencia ficció/ fantasía. Aquest es un món sub aquàtic completament nou que ningú ha vist abans en imatge real”.

Així presenta James Wan (‘The Conjuring’ Saga), la seva particular ullada al Univers DC amb l’adaptació del súper heroi Aquaman, presentat a ‘Batman v Superman’ i ‘Justice League’, i ara amb aventura propia que tal i com explica el director, tindrà entitat propia sense veure’s lligada a les altres. Jason Momoa repeteix com el protagonista, Arthur Curry, acompanyat de nou per Amber Heard com la seva promesa, Mera. Tot des de EW.

Juntament amb ells, s’incorpora Willem Dafoe com a Vulko i Nicole Kidman com la Reina Atlanna, regent d’Atlantis i mare de Aquaman. Del repartiment principal tant sols ens faltaria veure com han caracteritzat a Dolph Lundgren, que interpreta al Rei Nereus i pare de Mera.

Yahya Abdul-Mateen II (‘The Get Down’) interpreta a Manta Negra, un dels dolents més emblemàtics del súper heroi i per el que Wan ha respectat la seva caracterització dels còmics, conservant el seu peculiar casc. Però malauradament, Manta Negra no serà el dolent principal; aquest lloc l’ocupa Patrick Wilson, que repeteix amb Wan després de ‘The Conjuring’, en el paper de Orm, el amo del Oceà, personatge que en els còmics es mig germà de Aquaman.

Wan no s’ha estat de res i ha optat per allunyar-se de “obscuritats” per fer una gran pel·lícula d’acció i aventures en la linia de Indiana Jones o ‘Star Wars’, tant sols que aquí no hi hauran naus espacials, aquí tindrem a Momoa surcant els mars damunt de taurons i altres criatures i lluitant contra pirates a bord de submarins.

El tràiler es possible que el veiem en els pròxims dies o en unes setmanes, de cara a la Comic-Con de Juliol.

La pel·lícula s’estrena el pròxim 21 de Desmbre, però s’estrenarà entre mig de possibles competidors. La setmana anterior s’estrenen ‘Mortal Engines’ i ‘Spider-Man: Into de Spider-Verse’; en la mateixa setmana ‘Alita: Battle Angel’, ‘Bumblebee’ i la setmana següent ‘Mary Poppins Returns’.

Des de EW.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada