Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 21 de juny del 2018

'Welcome to Marwen'.

L’any 2010 ja va sortir un documental anomenat ‘Marwencol’, i ens explica la història de Mark Hogancamp, un home a qui uns individus li van donar una pallisa sortint d’un bar, cinc homes que el varen deixar en coma, amb greus danys cerebrals.

En resposta a aquest trauma, Hogancamp va crear un món alternatiu anomenat Marwencol, en el que exerceix de creador de cents de històries protagonitzades per ninos que viuen en ell. El escenari es una rèplica a 1/6 de un camp de batalla de la Segona Guerra Mundial, que serveix de reflex al horror del que va ser victima, al incloure's a ell mateix com un més d’aquests personatges, juntament amb els seus amics i familia. Aquesta història va ser adaptada per primer cop per Jeff Malmberg.

Podeu veure el tràiler a continuació:

          

I aquest es el material que han agafat Robert Zemeckis i Caroline Thompson (‘The Nightmare Before Christmas’ i ‘Edward Scissorhands’) a ‘Welcome to Marwen’, amb Steve Carell al capdavant del repartiment completat per Leslie Mann, Diane Kruguer, Gwendoline Christie i Janelle Monáe. Música de Silvestri.

          

I a continuació cartell gràcies al Twitter de Amblin, productora de Steven Spielberg, responsable de la pel·lícula.


La pel·lícula, te fixada la data d’estrena, per el pròxim 21 de Novembre de 2018 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada