Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 25 de juny del 2018

'Silk'.


Des de The Wrap, ens arriba la informació de que Sony Pictures està desenvolupant un altre spin-off amb els altres personatges apareguts als còmics de Spider-Man. En aquesta ocasió està preparant una pel·lícula de ‘Silk’.

El personatge va aparèixer per primer cop en el còmic l’any 2014 a ‘The Amazing Spider-Man vol.3’. Es tracte d’una estudiant de secundaria anomenada Cindy Moon, que va ser picada per la mateixa aranya radioactiva que va picar a Peter Parker. La aranya va morir poc després, però Moon va obtenir els mateixos poders que Parker i es va fer famosa 13 anys després que Peter es convertís en Spider-Man.

Cindy va fer el seu debut a ‘Spider-Man: Homecoming’, on l’actriu Tiffany Espensen era qui l’interpretava, i després va fer una breu aparició a ‘Avengers: Infinity War’. Amy Pascal produirà el film, que juntament amb ‘Venom’, ‘Silver and Black’, ‘Morbius the Living Vampire’ i ‘Nightwatch’ estan entre els projectes de Sony fora de l’univers de la història principal del Spider-Man de Holland.

Silk’ per ara no compte amb data d’estrena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada