Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 13 de juny del 2018

'Warner/DC'.


Començo la notícia amb les novetats de la seqüela de ‘Wonder Woman’. La directora Patty Jenkins i la seva actriu protagonista, Gal Gadot, han publicat a les xarxes socials les dues primeres imatges de ‘Wonder Woman 1984’, títol de la seqüela.

El més sorprenent, de les dues imatges publicades, és el retorn de Steve Trevor (Chris Pine), donat el seu destí a la primera entrega.




I el comunicat del inici de rodatge.

Seguim. El projecte de la pel·lícula del Joker, fora de l’univers del DCEU (DC Extended Univers), protagonitzat per Joaquin Phoenix i dirigida per Todd Philips es quasi una realitat. Començarà el rodatge a la tardó, amb un pressupost de 55 milions de dòlars (aproximadament una tercera part, del que solen costar aquestes produccions) i segons THR, serà la primera pel·lícula d’un nou segell alternatiu de Warner/DC. L’estudi te dos noms en ment DC Dark o DC Black.

Un altre novetat. ‘The Batman’ es va confirmant com un reboot. Matt Reeves ha presentat al estudi la primera part del seu nou guió. Ho ha fet durant la festivitat del Memoryal Day. El seu protagonista es un Batman jove i està buscant un actor de l’edat corresponent. THR dona per impossible el retorn de Affleck.

Quart punt. Ara mateix, la plantilla de pel·lícules de Warner/DC inclou: ‘Aquaman’, ‘Shazam’, ‘Birds of Prey’ i ‘The Flash’, ara en mans de Goldstein i Francis Daly, amb Ezra Miller com a protagonista. S’està treballant amb una base semblant en to a ‘Back to the Future’, el que significa que veurem al protagonista en mig d’una aventura temporal. Cada cop sembla menys clar que es tracti d’una aventura que serveixi per lligar caps o continuar amb pel·lícules anteriors.

Cinquè punt. Geoff Johns ha deixat de ser el president de DC Entertainment, per començar a desenvolupar per el estudi els ‘Green Lantern Corps’, que a aquest pas veurà la llum abans que Johns i Gary Frank acabin ‘Doomsday Clock’ - la saga en paper que uneix a Watchmen i el Univers DC, que està experimentant endarreriments-.

Sisè punt. El nou Cap de la divisió de Warner/DC, Walter Hamada, ha donat ordre de prohibir l’anunci de nous títols a no ser que tinguin llum verda definitivament. També ha descartat per complert la creació d’una taula de guionistes. Hamada s’ha passat les primeres setmanes reorganitzant la situació. Fonts de l’estudi han dit a THR que “s’ha trobat una autència merda”. Paraules textuals.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada