Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 1 de juny del 2018

'The King'.


L’actor Robert Pattison s’uneix al repartiment de ‘The King’, juntament amb Timothée Chalamet que interpretarà a un jove Enric V d’Anglaterra.

Com ja havia dit en la noticia anterior, és una nova pel·lícula de Netflix, on David Michod (‘Animal Kingdom’), en serà el director i co-escriurà el guió amb Jole Edgerton (‘Bright’).

‘The King’, serà una mena d’adaptació Shakespereana moderna. A Chalamet l’hem vist recentment a ‘Call Be by Your Name’ i ‘Lady Bird’. Pattison el vàrem poder veure a ‘The Lost City of Z’ -on també hi participava Tom Holland-.

Enric V va ser un dels reis més coneguts de la història anglesa (1387-1422) i va liderar dues invasions exitoses de <frança, incloent la seva victòria en la batalla de Agincourt de 1415 i finalment “assegurant el control total del tron francès”. El film explicarà la història de quan Enric V assumeix el regnat d’Anglaterra després de que el seu germà gran es assassinat en la batalla. Reticent a fer-ho, Enric es queda amb la corona en un moment políticament complicat per al país que està a punt d’entrar en guerra amb França.

‘The King’ te fixada la data d’estrena per al 2019 a USA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada