Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 7 de juny del 2018

'Joker-Leto'.


La divisió de DC dins de Warner està immers en un procés de reestructuració, després de la mala acollida de ‘Justice League’ la que havia de ser el buc insígnia de DC. I només es plantegen dues solucions: o arregles els problemes dels films del grup central de súper herois o explotes la franquícia que t’ha donat més èxit fins ara i anar construint a partir d’aquí.

I sembla a ser que la prioritat de l’estudi es la segona opció, explotar la imatge dels dolents de ‘Suicide Squad’, pel·lícula guanyadora d’un Oscar i 750M$ en la taquilla (més que el que han obtingut per ‘Man of Steel’ o ‘Justice League’).

Segons informa Variety el Joker de Jared Leto tindrà també la seva pel·lícula individual, que a més també la produirà el propi actor. Encara no hi ha ni director ni guionistes associats, però la idea es expandir el món creat a ‘Suicide Squad’ a traves de moltes pel·lícules.

Per posar-nos en situació, Warner esta desenvolupant els següents films (a part de les ja sabudes: ‘Flash’, ‘Wonder Woman 2’ i ‘Batman’):

*Birds of Prey: La pel·lícula de les “noies de DC”, impulsat per Margot Robbie després de la bona acollida del seu personatge de Harley Quinn. En aquesta si que hi ha confirmada directora, Cathy Yan.

*Gotham City Sirens: Un altre pel·lícula de les dolentes de DC, també capitanejades per Harley Quinn, a més amb la presencia de Catwoman, Poison Ivy i companyia, i en la que David Ayer va estar involucrat com a director, però de la que no se’n ha sabut res més des de fa mesos. Pot ser que ‘Birds of Prey’ i ‘Gotham City Sirens’ s’hagin reconfigurat en una sola pel·lícula i aquest última hagi desaparegut, el cas es que l’estudi vol una pel·lícula de noies amb Harley; i aquesta es una aposta segura.

*Spin-off Harley Quinn i Joker: Una pel·lícula dedicada al romanç entre el Joker i Quinn, que compte amb Glenn Ficarra i John Requa (‘Crazy, Stupid, Love’ i ‘Focus’) com a directors associats. Alguns ja s’han atrevit a posar-li títol a la pel·lícula ‘Mad Love’, en honor al còmic creat per Paul Dini i Bruce Timm.

*Suicide Squad 2: Aquesta hauria de començar rodatge acp a finals d’any, sota les ordres de Gavin O’Connor (‘Warrior’ i ‘The Accountant’), un cop que Will Smith hagi acabat el rodatge de ‘Gemini Man’, la nova de Ang Lee.

*Un spin-off de Deadshot, interpretat a ‘Suicide Squad’ per Smith.

*Una dels Origens del Joker: però amb un altre actor i amb Todd Philips (‘The Hangover’) com a director, i per a la que volen a Joaquin Phoenix com a protagonista. Aquesta es la que Warner Bros vol com a buc insígnia per a les seves pel·lícules independents del DCU, el qual donaria llibertat creativa per a que nous directors, guionistes i actors experimentin amb els personatges, a la vegada que segueixen explicant les històries del DCU. Aquesta pel·lícula d’orígens, pretén mostrar una Gotham bruta i dels anys vuitanta inspirada en pel·lícules de Martin Scorsese com ‘Taxi Driver’ o ‘The King of Comedy’, per ensenyar els inicis del pallasso del crim com un aspirant a còmic frustrat que acaba endinsant-se en els baixos fondos per transformar-se en la figura del Joker.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada