Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 20 de juny del 2018

'Invincible'.


Des de DHD, ens arriba la notícia de que Amazon Studios, ha donat llum verda a l’adaptació a televisió de ‘Invincible’, el còmic de súper herois del creador de ‘Walking Dead’, Robert Kirkman. L’any passat va sorgir la notícia de que el projecte per a una pel·lícula estava en mans de Seth Rogen i Evan Goldberg. Però ha dia d’avui ha passat a televisió en forma de sèrie animada.

Vuit episodis seran els que conformaran almenys la primera temporada, sobre la història de Mark Grayson, un adolescent que descobreix que posseeix extraordinaris poders gràcies al seu pare, un ser extraterrestre de forma humanoide i, en principi, punta de llança d’una invasió contra la terra.

Invincible’ estarà produïda per Skybound, amb Simon Racioppa (‘Teen Titans’) fent de showrunner. Els productors seran: Racioppa, el propi Kirkman i David Alpert (‘The Walking Dead’ i ‘Fear the Walking Dead’), Catherine Winder (‘Angry Birds Movie’, ‘Star Wars: The Clone Wars’) amb Justin i Chris Copeland (‘Avengers: Assemble’ i ‘Ultimate Spider-Man’) com a directors supervisors.

Des de DHD, també ens parlen que la pel·lícula no està del tot descartada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada