Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 13 de juny del 2018

'Red Notice'.


Des de Deadline ens fan saber que, Gal Gadot, s’uniex al repartiment principal de ‘Red Notice’, i farà dupla amb Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Red Notice’ serà un “Thriller Mundial”. Com ja haviem dit en l’anterior notícia del mes de Febrer, si la pel·lícula funciona podria arribar a ser una franquícia, això va fer que per dur el projecte a terme, hi haguesin varis estudis implicats des de Warner Bros, passant per Paramount, Sony o Netflix.

La pel·lícula, ha estat descrita com una comèdia d’acció amb trets de thriller. Tot hi tenir dos protagonistes, s’espera que s’incorpori un tercer.

S’espera que la pel·lícula estigui llesta per al 2020, ja tenen director i guionista, un equip de producció i una data d’inici prevista. També en l’anterior article deia que la pel·lícula té un presupost de 125M$, Johnson cobraria uns 20M$ i Rawson Marshall Thurber tindria un sou de vuit xifres, al ser director i guionista.

Els productors serien: Beau Flynn de FlynnPicturesCo., també exerciria de productor el propi Dwayne Johnson, amb la seva companyia que va fundar Seven Bucks Production, juntament amb la seva dona Dany Garcia, així com també Thurber. Wendy Jacobson seria la productora executiva.

La pel·lícula començarà producció a principis de 2019.

Des de Deadline.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada