Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 11 de juny del 2018

'Notícies en el tinter'.

Recopilació de les últimes noticies sobre les pròximes pel·lícules Marvel. Tenim d’entrada 3 pistes que va donar fa uns dies Kevin Feige, que veurem després de ‘Avengers 4’:

*Continuar històries de personatges amb els que estem familiaritzats.

*Diferents encarnacions de personatges que ja coneixem.

*Presentació de personatges dels còmics completament nous dels que mai hem sentit a parlar.

Aquests tres titulars ens els expliquen la gent de Espacio Marvelita.

*Continuar històries de personatges amb els que estem familiaritzats:

Personatges com: Dr. Strange, Black Panther o Spider-Man, demanan a crits una seqüela (de fet ‘Spider-Man: Homecoming’ ja està en marxa). A més hi ha possibilitats de veure una pel·lícula de Black Widow, una possible seqüela de ‘Captain Marvel’ o la tercera i última de ‘Ant-Man’, per dir-ne algunes.

*Diferents encarnacions de personatges que ja coneixem:

Aquí Kevin Feige, es refereix a personatges que hereten el lideratge o versions passades/Futures del mateix personatge. Un exemple seria Bucky convertint-se en Captain America després que Chris Evans ja no continui amb el personatge, o Shuri ocupant el lloc de Black Panther davant l’absencia de T’Challa. Tampoc seria res estrany veure continuar la franquícia de ‘Guardians of the Galaxy’ amb nous integrants, i algo per ara improvable seria l’arribada de Miles Morales per ser Spider-Man.

*Presentació de personatges dels còmics completament nous dels que mai hem sentit a parlar:

Aquí les possibilitats són infinites. Recordem que hi ha el rumor que Marvel Studios prepara una pel·lícula de ‘The Eternals’, i també hi ha molt d’interes en adaptar personatges com Nova o Ms. Marvel. De fet, la de Ms. Marvel te moltes possibilitats de veure’s a la gran pantalla.

Feige: “Voliem fer primer ‘Captain Marvel’ per que hi hagues quelcom en que una jove musulmana es pugues inspirar.

'Ant-Man and The Wasp’


Possible arribada de X-Men i Fantastic Four

En la recent Produced by Conference, el President de Marvel Studios Kevin Feige, va parlar sobre el futur Univers Cinematogràfic de Marvel. Ja he comentat lo de les tres pistes sobre que podem esperar després de ‘Avengers 4’, però com ha cosa important, Feig també va parlar sobre la possible recuperació de els ‘X-Men’ i ‘Fantastic Four’.

Tant sols estic sentat, esperant una trucada de telèfon que em digui que Si o que No. Però òbviament estaría tenir accés a tota la biblioteca”.

Feige també va parlar sobre la “lluita”, que va tenir per aconseguir els drets de ‘Spider-Man’ per al UCM. Tot va començar quan Amy Pascal, llavors jefa de Sony Pictures, es va reunir amb Feige i va sugerir que tingues un paper important ajudant amb les pel·lícules de la franquicia ‘The Amazing Spider-Man’. Feige va rebutjar l’oferta, però a canvi va sugerir que Marvel es fes càrrec de les aventures del personatge.

Perquè no ens deixes simplement fer-ho?”. La seva versió de la hist`roia va ser que ella ens va llançar un sanvidtx (quan jo vaig dir això), però de sobte, la reunió ja havia acabat”.

Va ser sis mesos després d’això quan Pascal va tornar i tot va començar a rodar.

Quan estàvem desenvolupant ‘Captain America: Civil War’, teníem un pla amb i sense Spider-Man, ja que ens estàvem preparant per rodar mentre estàvem negociant amb Sony per aconseguir Spider-Man”.

Per altre banda, tot i l’èxit comercial i de critica, els premis es segueixen resistint, especialment els Oscar. Sense anar més lluny, Feige va dir que li importa més satisfer als fans que aconseguir premis.

Pot ser es fàcil rebutjar VFX, gent volant, naus espacials o recaptacions de mils de dòlars. Crec que es fàcil dir ja has estat premiat en certs aspectes. Hitchcok mai va guanyar a millor Director, així que està bé, però no ho es tot. Preferiría estar en una habitació plena de fans compromesos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada