Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 14 de juny del 2018

'Doctor Sleep'.


Segons informa Variety, ja tindrem protagonista per a la seqüela de ‘The Shining’, i l’actor escollit es Ewan McGregor, per protagonitzar ‘Doctor Sleep’. Novel·la que Stephen king va publicar l’any 2013, continuant el llegat d’una de les seves obres crucials a través del personatge del petit Danny Torrance.

Danny, ara ja adult i amb la cara de McGregor, s’ha convertit en un alcohòlic traumatitzat per els succesos de la seva estancia al hotel Overlook. Durant el seu viatge per el pais per intentar tornar a estar sobri i deixar enrrera els seus dimonis personals s’acaba topant amb una nena que també posseeix el ‘Shining’ (resplandor) i a la que haurà d’ajudar a escapar de les urpes d’un grup de essers paranormals que pretenen capturar-la per alimentar-se dels seus poders.

La pel·lícula estarà dirigida per Mike Flanagan, director de ‘Oculus’ i de ‘Gerald’s Game’, adaptació també d’un relat de Stephen King i que trobareu a Netflix. King a donat el Ok al casting.

Variety ha comentat també que ‘Doctor Sleep’, està en desenvolupament igual que una precuela explicant el passat del hotel Overlook, duia anys circulant pels despatxos, però per qüestions de pressupost havía fet que ningú li dones llum verda. Ara, després del èxit de ‘It’, tot el llistat d’adaptacions de Stephen king s’han convertit en una prioritat per a diferents estudis que posseeixen els drets, així que podrem veure en el futur més adaptacions de les novel·les del rei del terror.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada