Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 7 de juny del 2018

‘The Girl in the Spider’s Web’.

Després del seu èxit amb ‘Don’t Breathe’, Sony va oferir a l’uruguaià Fede Álvarez, el rellançament de la saga Millenium, després de la versió sueca i l’intent americà amb David Fincher. Doncs avui podem veure el primer tràiler, on l’actriu Claire Foy (la Reina Isabel II a la sèrie ‘The Crown’), segueix els pasos de Noomi Rapace i Rooney Mara com la nova Lisbeth Salander, intrèpida hacker capficada en obscures i perilloses conspiracions.

L’argument de ‘The Girl in the Spider’s Web’, passarà dels successos de les novel·les dos i tres de Stieg Larsson (les que no es van adaptar en la versió USA), per adaptar directament el quart llibre de la saga, escrita per David Lagercrantz després de la mort de Larsson l’any 2004. Del guió s’encarreguen Steven Knight (‘Eastern Promises’ i ‘Peaky Blinders’) conjuntament amb Álvarez i Jay Basu.

En el repartiment principal, al costat de Foy tenim: Sverrir Gudnason (‘Borg and McEnroe’) com el nou Mikael Blomkvist, Lakeith Stanfield (Atlanta), Stephen Merchant (Logan), Sylvia Hoeks (‘Blade Runner 2049’), Claes Bang (‘The Square’) i Vicky Krieps (‘Phantom Thread’).

          

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada