Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 10 de juny del 2018

'Once Upon A Time in Hollywood'.


Des de THR ens informen de que la nova pel·lícula de Tarantino ha completat repartiment. Quentin Tarantino ja te apunt l’inici de rodatge de la seva nova pel·lícula, un homenatge al cine americà dels anys 60 -tot i que, el que sabem fins ara, sigui que la pel·lícula gira en torn a la figura de Charles Manson-, i cada cop te un repartiment més extens, i com és habitual en el director, replet de noms sorprenents, en la que serà la seva primera pel·lícula per a Sony sense la producció de Harvey Weinstein, ara envoltat pel escàndol sexual a Hollywood pendent de judici.
Fins ara, sols coneixíem al 100%, els dos actors protagonistes Leonardo DiCaprio i Brad Pitt: DiCaprio com a Rick Dalton, un actor emmarcat en un mateix personatge d’una sèrie de televisió western, que pretén canviar de rumb la seva vida per poder ser actor de primer nivell i protagonitzar pel·lícules, Pitt com a Cliff Booth, el seu especialista en les escenes d’acció, el qual també te el mateix objectiu, la fama.
A traves d’ambdós, veurem el món del espectacle des de dintre en una dècada convulsa i repleta de canvis, entrant en plena era hippies, a la vegada que la seva història convergirà amb la seva veïna...l’actriu Sharon Tate (Margot Robbie), la qual va morir el 09 d’Agost de 1969, juntament amb els seus convidats en la seva casa a Cielo Drive, a mans dels seguidors de Charles Manson.
Al costat de DiCaprio i Pitt, veurem a Timothy Olyphant (‘Deadwood’ i ‘Justified’) i a diferents rostres coneguts dintre de la filmografia de Tarantino, com ara Michael Madsen, Kurt Russell o Tim Roth -es parla a més a més, d’un paper reservat per a Samuel L. Jackson- i la clàssica resurrecció d’un actor que sempre es reserva, en aquest cas Burt Reynolds, que interpretarà al amo d’una estança on s’amaguen els membres de la família Manson.
Això és el que es coneixia fins ara i ahir THR va ampliar la noticia sobre el repartiment:
*Damian Lewis: Nicholas Brody a ‘Homeland’ interpretarà a Steve McQueen.
*Dakota Fanning: ‘Man on Fire’ i ‘War of the Worlds’, interpretarà a Lynnette Fromme, una de les escolans de Manson.
*Emile Hirsch: (‘Speed Racer’ i ‘Into the Wild’), com a Jay Sebring, el peluquer de les estrelles durant l’època i amic de Tate.
*Clifton Collins Jr.: Com a Ernesto, el vaquer mexicà. Vist a ‘Westworld’.
*Luke Perry (‘Beverly Hills, 90210’): a qui, igual que Reynolds, podem catalogar de actor rescatat, interpretarà a Scotty Lancer.
*Keith Jefferson: interpretarà a Land Pirate Keith. Serà la seva tercera col·laboració amb Tarantino, després de ‘Django Unchained’ i ‘The Hateful Eight’.
*Nicholas Hammond: actor de llarga trajectòria, des de ‘Lord of the Flies’ o ‘The Sound of Music’, passant per haver sigut el primer intèrpret del Spider-Man durant la sèrie dels anys 70, serà un altre figura històrica Sam Wanamaker, director esporàdic de televisió dels anys 60-80 i actor també amb una extensa carrera des dels anys 40 fins als 90, va arribar a participar en títols tan dispars com ‘Deadth on the Nile’ o ‘Private Benjamin’, ‘Raw Deal’ i ‘Superman IV: The Quest for Peace’.
També fa uns mesos que es rumoreja, que Tarantino estaria buscant a un actor desconegut polonès, per interpretar al director Roman Polanski, marit de Tate en aquella època. I diu Jeff Sneider (ara a Collider), que el director estaria buscant algú que es sembles a Bruce Lee.
Segons explica la llegenda, Bruce Lee estava invitat a la reunió d’amics a casa de Tate durant aquella fatídica nit d’Agost, però no hi va poder assistir perquè estava malalt. El mateix es el cas de Steve McQueen, també invitat a la trobada de la qual es va fer enrere en l’ultim moment perquè li va sorgir una cita amorosa amb una noia que es va creuar aquell dia. En aquest cas la infidelitat a la seva dona va ser el que el va salvar.
La pel·lícula te prevista l’estrena el 09 d’Agost de 2019, coincidint amb el 50 aniversari de la tragedia a casa dels Tate. Es comenta que ‘Once Upon A Time in Hollywood’, serà un treball a l’estil molt proper a ‘Pulp Fiction’.
L’últim, en incorporar-se al repartiment principal, és Al Pacino que interpretarà al mànager de DiCaprio. Tarantino ha escrit aquest paper específicament amb l’actor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada