Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 27 de juny del 2018

'Wonderland'.

Peter Berg i Mark Wahlberg, preparen la seva cinquena colaboració en un film. Després d’anunciar-se ahir la seqüela de ‘Milla 22’, pel·lícula encara pendent d’estrena, director i actor treballarant junts en una pel·lícula per a Netflix anomenada ‘Wonderland’.

*Parlem però breument de ‘Milla 22’. Aquesta pel·lícula, de la qual ja han donat llum verda per a la seva seqüela, explica la missió d’un agent de la CIA (Wahlberg) per escortar a un funcionari d’un país sospitós de realitzar activitats nuclears il·legals, fins a un aeroport situat a 22 milles de la ambaixada nord-americana d’aquest país.

La pel·lícula s’estrena el pròxim 03 d’Agost als USA i el 17 del mateix mes a casa nostre.

Tràiler a continuació…

          

          

Des de THR.


Després d’aquest parèntesi per explicar de que va ‘Milla 22’, continuem amb el projecte per a Netflix. Es tracte de la primera pel·lícula que ambdós faran directament per a Netflix, que d’aquesta manera la plataforma de televisió engreixa la seva llista de actors de renom per a les seves propies produccions, i estarà basada en una de les novel·les de la saga detectivesca Spenser, de Robert Parker. La pel·lícula explicarà com Spenser, un individu que després de sortir de la presó torna a la seva vida en els baixos fondos de Boston exercint com a detectiu, investiga un assassinat darrera del qual s’amaga una greu conspiració.

Aquestes novel·les ja varen ser adaptades als 80 en versió a televisió (Spenser, detective privado) de la ma de John Wilder i també una tv movie ‘Spenser: Small Vices’ protagonitzada per Joe Mantegna.

La producció d’aquesta nova pel·lícula, el qual el guió l’està escribint Sean O’Keefe (responsable de la pròxima adaptació de ‘The Green Hornet’), estarà a càrrec de Original Film Banner, companyia de Neal H. Moritz, i Film 44, la productora de Wahlberg, Berg i Stephen Levinson.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada