Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 12 de juny del 2018

'Jojo Rabit'.

Fa unes setmanes, que va iniciar el rodatge de la nova pel·lícula del director Taika Waititi (‘Thor Ragnarok’), i ahir va publicar la primera imatge d’aquesta comèdia satírica ambientada en la segona Guerra Mundial.

Jojo Rabit’ explica la història de Jojo (Roman Griffin Davis), un jove alemany criat per una mare soltera (Scarlett Johansson) i que te com a amic imaginari: a una versió de Adlof Hitler que estarà interpretada per el propi Waititi. La ja estranya vida del jove Jojo farà un canvi al tindre que fer front a l’aparició de una nena jueva que la seva mare ha amagat a casa seva.

















Aquesta pel·lícula, es un dels projectes personals del director que duia temps volent realitzar des de fa més de deu anys i amb la que preten aportar el seu humor particular per a ridiculitzar els nazis. En aquesta ocasió repeteix amb diversos integrants del seu equip habitual, com ara Tom Eagles (muntatge), Ra Vincent (diseny de producció) i Mayes C. Rubeo (encargada de vestuari), als que hi hem de sumar Mihai Malaimare Jr. (‘The Master’, de Paul Thomas Anderson) com a director de fotografia.

La pel·lícula per ara no te data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada