Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 12 de gener del 2019

'Coming to America 2'.



Fa un temps es va parlar de la possibilitat d’una seqüela de la pel·lícula ‘Coming to America’ (titulada aquí com ‘El Príncipe de Zamunda’), doncs bé sembla que la idea a sorgit de nou,  fa un any en enrere el director Jonathan Levine (‘50/50’) estava associat al projecte, la anterior entrega estava dirigida per John Landis i protagonitzada per Eddie Murphy i Arsenio Hall.

Ara és el director Craig Brewer (‘Hustle & Flow’), qui està associat al projecte, qui tornarà a reunir-se amb Murphy, després de la seva actual col·laboració en la pel·lícula biogràfica sobre Rudy Ray Moore, ‘Dolemite is My Name’.

La segona entrega ja te el guió enllestit, escrit per Kenya Barris, el creador de ‘Black-ish’, també exercirà el paper de productor, el qual l’argument gira al voltant de la aparició d’un suposat fill del príncep Akeem, hereu del tron de Zamunda. La idea, segons Deadline, es que la producció comenci aquest any. En la notícia de DHD hi ha un comunicat oficial de Murphy i Barris.

Per ara no hi ha més noms confirmats –tot i que la intenció dels productors es que reprenguin el paper el major nombre d’actors implicats en la primera-.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada