Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 30 de gener del 2019

'Dune'.

Des de Variety, ens informen, de que està a punt de tancar-se un altre incorporació a la nova versió de ‘Dune’ que prepara Denis Villeneuve. Es tracta de l’actor Oscar Isaac (‘Star Wars: The Last Jedi’, ‘Triple Frontier’), per interpretar a Leto Atrides, pare de Paul Atreides.

‘Dune’ és l’adaptació de la novel·la de ciència ficció de Frank Herbert. En la novel·la, la noble família Atreides rep el control del planeta Arrakis, Dune per als seus habitants, l’únic lloc on poden obtenir l’espècie melange, una substància que facilita el viatge interestel·lar i altera la consciència dels que la consumeixen. Quan els seus anteriors colonitzadors, la cruel família Harkonnen, duen a terme un devastador pla que du als Atrides fins al punt de l’extinció, el jove hereu Paul i la seva mare Jessica iniciaran una aventura per recuperar el domini del planeta amb l’ajuda dels temibles guerrers indígenes coneguts com els fremen.

Stellan Skarsgard, interpretarà al Barón Vladimir Harkonnen, en el paper de dolent principal de la història. Dave Bautista interpretarà a un altre membre de la mateixa casta, el compte Glossu Rabban, més conegut com La Bestia Harkonnen. Rebecca Ferguson és l’amant i mà dreta del duc i mare de Paul, Jessica Atreides. I Charlotte Rampling serà Helen Gaius Mohiam, la bruixa Bene Gesserit, assessora del Emperador i peça clau en el desenvolupament dels successos que condicionaran per sempre el futur del planeta.

Des de Variety.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada