Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 28 de gener del 2019

'Locke & Key'.



Tenim novetats en quan a la sèrie de Netflix, basat en la novel·la de fantasia de terror de Joe Hill i el dibuixant Gabriel Rodríguez, ‘Locke & Key’, que ja es va intentar estrenar amb el seu episodi pilot a FOX i Hulu.

La història de Locke & Key, es centra en els Locke, una família que ha de traslladar-se a una mansió després d’una tragèdia familiar i on descobreixen un món de màgia a traves de diverses claus i panys amb propietats fantàstiques (una et permet convertir-te es un esperit, traspassant un altre et transformes en animal, en un altre canvies de sexe/raça, en un altre et permet espiar la ment de la gent...), mitjançant les quals s’hauran d’enfrontar a un ser maligne i arcà que habita també allà i desitja apropiar-se de les claus per alliberar el seu poder.

La sèrie està en mans de Carlton Cuse, guionista i productor de ‘Lost’, ‘Bates Motel’, ‘The Strain’ i ‘Colony’, que també exercirà de showrunner juntament amb Meredith Averill, guionista de la recent i aclamada ‘The Haunting of Hill House’ per a Netflix. En l’anterior etapa a Hulu, el pilot estava a mans de Andy Muschietti, però els seus compromisos amb la seqüela de ‘It’ han impedit que repeteixi, tot i que si que ho farà un dels actors que ell va seleccionar: Jackson Robert Scott (George a ‘It’) en el paper de Bode Locke, únic intèrpret que ha sobreviscut al salt entre cadenes.

Amb Scott tindrem a Connor Jessup (Falling Skies, American Crime) i a Emilia Jones (Utopia) com els seus germans, Tyler i Kinsey Locke.

Segons Deadline, Griffin Gluck serà un nou personatge, un company d’institut de Kinsey i Steven Williams (The Leftovers) serà Joe Ridgeway, un professor que coneix els secrets sobre el passat de la família. I Sherri Saum (The Fosters) interpretarà a Ellie Whedon, també professora i personatge del còmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada