Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

dimecres, 2 de gener del 2019

'Estrenes 2019'.


Comencem l’any parlant dels films més destacats que s’estrenen aquest 2019 i alguns dels que mes espera la gent.

Aquest més de Gener com a films esperats, tenim d’estrena el pròxim 18 de Gener tan aquí com als USA el tancament de la trilogia de M. Night Shyamalan, ‘Glass’. Trilogia que va començar amb ‘Unbreakable’ (titulada aquí com ‘El Protegido’), estrenada l’any 2000 amb Bruce Willis com a l’home indestructible i la seva contra partida l’home de vidre que patia múltiples lesions afectant-li l’esquelet humà, interpretat per Samuel L. Jackson. La segona entrega d’aquesta trilogia, ‘Split’ (‘Múltiple’) protagonitzada per James McAvoy estrenada l’any 2016 i aquí el Gener del 2017, tractava d’un home amb 23 personalitats que acaba segrestant a tres noies i les manté tancades en una espècie de búnquer, les quals aconsegueixen finalment amb astúcia escapar-se del seu segrestador. En aquesta tercera i en principi última entrega conviuran els tres personatges.

Per aquest més de Gener tenim la segona entrega de ‘Creed’, film inclòs dins la saga de Rocky, on el personatge fa de mentor del fill de Apolo Creed, Adonis Johnson (Michael B. Jordan) en aquesta segona entrega el fill d’aquest s’haurà d’enfrontar al fill d’un altre contrincant de la Saga Rocky, Viktor Drago (Florian Munteanu) fill de Ivan Drago interpretat en el seu dia i en aquesta entrega per Dolph Lundgren. A USA es va estrenar el 21/11/18.

També el mateix dia s’estrena una de les sorpreses d’aquest any, ‘If Beale Street Could Talk’, la qual ja s’ha endut algun que altre guardó com ara els tres de la BSFC (Boston Society of Film), on va guanyar a Millor Pel·lícula, Millor Actriu de Repartiment i Millor Música. El film és del director Barry Jenkins, ‘Moonlight’ 2016, guanyadora de 3 Oscar Millor Film, Millor Guió Adaptat i Millor Actor Secundari i també guanyadora d’un Golden Globe com a Millor Pel·lícula Dramàtica.


Per al mes de Febrer com a films esperats i/o destacats, tenim en primer lloc ‘Green Book’, del diretor Peter Farrelly (‘There’s Something About Mary’), amb Viggo Mortensen i Mahershala Ali com a protagonistes, el primer Mortensen com a xofer d’un pianista afro-americà famós Mahershala. Guanyadora com a Millor Film i Millor Actor al National Board of Review, als USA es va estrenar el 16/11/18.

En el segon divendres de Febrer, s’estrena la segona entrega de ‘The Lego Movie’, també parodiant a algunes pel·lícules famoses, com hem pogut veure en el tràiler de ‘Mad Max: Fury Road’, veurem si aquesta segona entrega te el mateix èxit que la primera. Va tenir un pressupost de 60M$ i va fer un total de taquilla de 469M$, va tenir bones critiques (83/100 a Metacritic) i també bona recepció per part del públic (7,8/10 a IMDb).

Cap a meitat de mes s’estrena la adaptació de l’anime ‘Alita: Battle Angel’, dirigida per Robert Rodriguez (‘Sin City’) i escrita i produïda per James Cameron, veurem que tal aquesta adaptació, protagonitzada per Rosa Salazar com Alita i Christoph Waltz com a Dr. Dyson Ido. Tindrà més èxit que l’adaptació de ‘Ghost in the Shell’ protagonitzada per Scarlet Johansson?

I acabarem el mes amb la tercera entrega de la Saga ‘How to Train Your Dragon’, el film de DreamWorks Animation que va debutar l’any 2010, repetint director Dean DeBlois. El primer film va recaptar uns 494,8M$ a nivell mundial i el segon en va fer uns quants més 621,5M$, en la valoració el primer film va obtenir un 74/100 a Metacritic i un 8,1/10 a IMDb, el segon film 76/100 a Metacritic i un 7,8/10 a IMDb.


En el mes de Març tenim el primer film esperat pels Marvelitas i també per als amants del cinema dels súper herois, ‘Captain Marvel’, el primer film de Marvel protagonitzat per una dona. Dirigida per Ana Boden i Ryan Fleck (‘Mississipi Grind’s’), protagonitzada per Brie Larson (‘Room’), Jude Law com a Walter Lawson i Samuel L. Jackson en un rejovenit Nick Fury. El film te fixada la estrena mundial pel 08/03/19.

El segon film destacat del mes, és l’adaptació a Live Action d’un altre dels clàssics Disney que ja fa un temps que ve adaptant, ‘Dumbo’. Dirigida per Tim Burton i protagonitzada per Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton o Dani DeVito. Veurem que tal aquesta nova adaptació després de l’èxit que va tenir ‘Beauty and the Beast’ ara fa dos anys. Estrena el 29 de Març.

Després continuant amb l’ordre d’estrena tenim també per al mateix dia 08 de Març, el nou film dirigit i protagonitzat per Clint Eastwood, ‘The Mule’, estrenada el passat 14 de Desembre a USA, no ha tingut massa repercussió ja que s’estrenava en un mes massa carregat de grans estrenes: ‘Aquaman’, ‘Mary Poppins Returns’, ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ i ‘Bumblebee’. Veurem que tal li va a la pel·lícula fora dels Estats Units. També el mateix dia s’estrena el film que no bipoic, dels dos còmics més famosos de la seva època, ‘Stan & Ollie’, Stan Laurel i Oliver Hardy, interpretats per Steve Coogan i John C. Reilly i dirigits per Jon S. Baird. A USA es va estrenar el passat 28 de Desembre.

En la resta d’entregues del mes de Març tenim: ‘The Kid Who Would Be King’ 01/03/19 a USA i 15/03/19 a casa nostre, el film d’animació Japonesa ‘Mirai no Mirai’ 20/07/18 a Japó i 15/03/19 a casa nostre i finalment ‘Us’ el nou Film de Jordan Peele (‘Get Out’), amb Lupita Nyong’o en el repartiment principal. Estrena el 15/03 a USA i aquí el 22/03.


Per al mes d’Abril hi haurà competència (sana) entre les dues companyies estrella de còmics, a principi de mes s’estrena ‘Shazam’ el nou film del DCEU, protagonitzada per Zachary Levi com a Shazam, Asher Angel com a Billy Batson el nen que adquireix els poders que el converteixen en Shazam, a Jack Dylan Grazaer com a Freddy Freeman amic de Batson, i a Mark Strong com a Dr. Thaddeus Sivana el dolent del film. I a finals del mes d’Abril arriba ‘Avengers: Endgame’ de Marvel Studios, la culminació de la Fase 3 que va començar l’any passat amb ‘Avengers: Infinity War’, dirigida de nou pels germans Russo i on veurem el desenllaç després del famós ‘Chasquido’ de Thanos. Entre mig d’aquestes dues estrenes tenim el dia 19, ‘Pet Sematary’ un altre adaptació de les novel·les de Stephen King, un film de terror entre dos films d’acció. He de dir que la de King arriba als USA el mateix dia que la de ‘Shazam’.

Al Maig ens arriba a principi de mes el nou film de Laika Studios (‘Coraline’, ‘Paranorman’, ‘Box Trolls’ o ‘Kubo and the Two Strings’), ‘Missing Link’. Per al mateix dia el 10 de Maig s’estrena l’adaptació a Live Action de ‘Pokémon Detective Pikachu’, amb Ryan Rynolds posant veu i moviments al protagonista groc del film, Pikachu, que te com a acompanyant humà a Justice Smith interpretant a Tim Goodman. En el mateix mes tenim 3 films destacats, en primer lloc el reboot de ‘Hellboy’ amb David Harbour (Stranger Things) com a Hellboy, secundat per Ian McShane com el professor Bruttenholm, Sasha Lane com a Alice Monaghan o Daniel Dae Kim com a Ben Daimio, en el bàndol dels dolents hi tenim a Milla Jovovich com la Nimue the Blood Queen; i dirigida per Neil Marshall.

Continuem amb el penúltim divendres de Maig, on s’estrena el segon film Live Action d’un altre clàssic Disney, ‘Aladdin’. Dirigida per Guy Ritchie i protagonitzada per Naomi Scott en el paper de Jasmine, Mena Massoud com a Aladdin i a Will Smith com al Geni, que en el primer tràiler complet no ha deixat molt bona impressió l’aspecte de Smith com a Geni. També el mateix dia s’estrena la sorprenent ‘BrightBurn’, producció de James Gunn però dirigida per David Yarovesky, en el tràiler publicat a principis del Desembre passat, els que l’han vist la qualifiquen com una versió malèvola de Superman, està protagonitzada per Elisabeth Banks, David Denman i Jackson A. Dunn. Els altres dos films destacats o no que s’estrenen l’últim divendres de mes, l’una és el biopic de Elton John, ‘Rocketman’, protagonitzada per Taron Egerton en el paper de Elton John de jove, a ell l’acompanyen en el repartiment: Bryce Dallas Howard, Richard Madden o Jamie Bell. I per finalitzar i el mateix dia tenim la nova pel·lícula protagonitzada per Liam Neeson, ‘Cold Pursuit’, nou film d’acció del veterà actor que dirigeix Hans Petter Moland.

En quan a dates d’estrena hi ha algunes que s’estrenen abans a USA: Cold Pursuit el 08/02/19, Hellboy el 12/04/19 i Rocketman el 17/05/19.


Per al mes de Juny en un principi hi ha dues, la esperada ‘Toy Story 4’ i la no tan precuela de MIB ‘Men in Black International’, protagonitzada per dos dels integrants de ‘Thor Ragnarock’, Chris Hemsworth com a Agent H i Tessa Thompson com a Agent M, Liam Neeson com a cap dels dos agents, dirigeix F. Gary Gray.


Per al mes de Juliol ens esperen 3 films interessants, per començar el mes tenim el tercer film del MCU i el segon film de Tom Holland com a Peter Parker/Spider-Man, ‘Spider-Ma: Far From Home’, amb Jake Gyllenhaal com a Quentin Beck/ Mysterio principal enemic, tindrem de nou als amics de Parker, Michell Jones (Zendaya), Betty (Angourie Rice), Flash Thompson (Tony Revolori) i Ned (Jacob Batalon), en l’apartat adult repeteix Michael Keaton com a Adrian Toomes/Vulture, Marisa Tomei com a la tia May Parker i en aquesta ocasió tindrem a Samuel L. Jackson com a Nick Fury i a Cobie Smulders com a Maria Hill. El segon film destacat que s’estrena també el 05 de Juliol, es la segona entrega de ‘The Secret Life of Pets’ de Illumination. La tercera pel·lícula del mes i una de les més esperades després de visualitzar el primer tràiler és la adaptació a Live Action d’un altre clàssic Disney ‘The Lion King’, dirigida per Jon Favreau -que ja va dirigir l’adaptació de un altre clàssic, ‘The Jungle Book’ 2016-, amb les veus prestades als animals de: Chiwetel Ejiofor (Scar), Seth Rogen (Pumbaa), Donald Glover (Simba), Alfre Woodard (Sarabi), Keegan-Michael Key (Kamari), James Earl Jones (Mufasa), Shahadi Wright Joseph (Nala jove), Billy Eichner (Timon), John Kani (Rafiki), Beyoncé (Nala), JD McCrary (Simba jove).


Per al mes d’Agost en tenim dos films destacats, a principis de mes tenim l’estrena del nou film de Quentin Tarantino, ‘Once Upon a Time in Hollywood’, amb Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Kurt Russell, Margote Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Timothy Olyphant, James Marsden, Tim Roth o Damian Lewis. I per a finals d’Agost tenim l’adaptació d’una nova saga literaria per part de Disney ‘Artemis Fowl’, dirigida per Kenneth Branagh i protagonitzada per Ferdia Shaw, Judi Dench i Josh Gad .


Al mes de Setembre tenim com a pel·lícula destacada, ‘It: Chapter 2’, dirigida de nou aquesta seqüela per Andy Muschietti i Bill Skarsgard com el pallasso Pennywise, en aquesta ocasió veurem 27 anys després els protagonistes de ‘The Losers Club’, ja en la seva versió adulta interpretats per: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, James Ransone, Jay Ryan i Isaiah Mustafa. També veurem els actors juvenils de la primera entrega en flashbacks. Esperem que sigui tan sorprenent com al primera i tingui el mateix exit. S’estrena el dia 6, en principi Mundialment. Les altres dues estrenes del mes són: el nou film animat de Blue Sky Studios ‘Spies in Disguise’ i la segona entrega també d’un film animat en aquest cas de Sony Pictures, ‘The Angry Birds Movie 2’. En un principi aquesta última s’estrena al mes d’Agost als USA.


Entrem ja a la recta final d’any, comencem per al mes d’Octubre on s’estrena el primer film fora del DCEU, però sent produïda per Warner/DC, ‘Joker’ un film d’orígens del personatge o com va passar de ser una persona normal a convertir-se en el enemic nº1 de Batman. Dirigida per Todd Phillips i protagonitzada per Joaquin Phoenix, secundat per Robert De Niro, Zazie Beetz, Douglas Hodge o Brett Cullen. Per les imatges filtrades i compartides pel propi director, sembla que aquest és un projecte força interessant. Pel mateix dia 04/10/19, tenim l’estrena del nou film de Ang Lee ‘Gemini Man’, protagonitzada per Will Smith, Clive Owen, Mary Elisabeth Winstead i Benedict Wong. També el mateix dia s’estrena el film animat amb la tècnica de stop-motion, ‘Shaun the Sheep Movie: Farmaguedon’ que el 15 de Maig s’estrena al Canada.

En la segona setmana del mes, ens arriba la segona entrega de ‘Zombieland’, dirigida de nou per Ruben Fleisher i protagonitzada de nou per: Emma Stone, Abigail Breslin, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg i Bill Murray. Cap a finals de mes ens espera el bipoic sobre Fred Rogers, ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’, dirigida per Marielle Heller, protagonitzada per Tom Hanks, Matthew Rhys, Wendy Makkena o Chris Cooper.

No diposem encara de cartells dels films
Per a principis de Novembre està programada la tercera entrega de la saga ‘Kingsman’, que tot i no tenir gaires noticies d’ella sols que està dirigida de nou per Matthew Vaughn iprogramada l’estrena per el dia 08/11/19 al Regne Unit.

I per acabar l’any tenim dues estrenes, el final de la nova trilogia de ‘Star Wars’, encara sense subtítol i dirigida per J.J. Abrams i amb Daisy Ridley de nou en el paper de Rey i Adam Driver en el de Kylo Ren, Oscar Isaac en el de Poe Dameron o Lupita Nyong’o en el de Maz Kanata, Mark Hamill com a Luke Skywalker, John Boyega com a Finn. I per al 27/12/19 tenim l’estrena del film de Paramount Animation, ‘Sonic the Hedgehog’, el film sobre l’eriçó més famós de les consoles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada