Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 25 de gener del 2019

'Resident Evil serie'.



Des de DHD ens informen de que Netflix i Constantain Films, propietària aquest última dels drets de la franquícia de videojocs, estarien preparant una sèrie basada en els videojocs. Netflix no s’ha pronunciat al respecte, per ara.

Recordem que el mes passat la companyia va entrar en negociacions amb Johannes Roberts (’47 Meters Down’), per a preparar una nova sèrie de pel·lícules.

Tornant a la noticia del principi, la idea es la de “explorar les obscures interioritats” de la corporació Umbrella, responsable del virus T, que ha provocat que el món se’n vagi en orris. Estarien buscant un showrunner.

Recordem que la saga de pel·lícules va iniciar al 2002, i consisteix en un total de sis pel·lícules fins a dia d’avui, produïdes per Constantain Film, qui va adquirir els drets dels vidojocs, i distribuïdes per Screen Gems. La franquícia va obtenir uns guanys de 1,2 bilions de dòlars a nivell Mundial, que fins a la data són els films basats en videojocs que més han recaptat.

Paul W.S. Anderson estava darrera dels sis films, protagonitzats per Milla Jovovich i l’últim film de la saga va ser al 2016, amb ‘Resident Evil: The Final Chapter’.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada