Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 26 de gener del 2019

‘Once Upon a Time in Hollywood’.


Sony Pictures va publicar ahir les primeres imatges oficials del nou film de Quentin Tarantino, ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Escrita i dirigida per el director Italoamericà Quentin Tarantino, ‘Once Upon a Time in Hollywood’, relata els successos ocorreguts l’Agost de 1969.

L’argument del film es el següent: DiCaprio com a Rick Dalton, un actor emmarcat en un mateix personatge d’una sèrie de televisió western, que pretén canviar de rumb la seva vida per poder ser actor de primer nivell i protagonitzar pel·lícules, Pitt com a Cliff Booth, el seu especialista en les escenes d’acció, el qual també te el mateix objectiu, la fama.

A traves d’ambdós, veurem el món del espectacle des de dintre en una dècada convulsa i repleta de canvis, entrant en plena era hippies, a la vegada que la seva història convergirà amb la seva veïna...l’actriu Sharon Tate (Margot Robbie), la qual va morir el 09 d’Agost de 1969, juntament amb els seus convidats en la seva casa a Cielo Drive, a mans dels seguidors de Charles Manson.

En el repartiment principal, hi podem trobar noms com ara: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Scoot McNairy, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Tim Roth, James Marsden, Damian Lewis o Lorenza Izzo.

‘Once Upon a Time in Hollywood’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 26 de Juliol.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada