Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

dimarts, 8 de gener del 2019

'Venom 2'.



Segons THR, Sony ja estaria treballant en el desenvolupament del guió de la seqüela del èxit que ha suposat ‘Venom’, el primer film del univers Spider-Man, per ara sense ell.

L’encarregat de desenvolupar aquest guió serà Kelly Marcel, qui ja va treballar en el guió d’aquesta primera entrega. També està com a guionista acreditat, en el film que en un principi ha de posar en marxa Disney anomenat ‘Cruella’, per ara la companyia (Sony) ha declinat pronunciar-se.

‘Venom’ ha sabut imposar-se a les males critiques que va rebre el film (tot i els errors que pugui tenir), i ha aconseguit des de la seva estrena en el mes d’Octubre del 2018, un total de 855.503.738$ havent costat uns 100M$. En aquest primer film vàrem veure la presentació d’aquest antiheroi, que va tenir com a antagonista a Carlton Drake juntament amb el simbionte Riot, al final del film vàrem poder veure en una de les escenes post crèdits a Woody Harrelson interpretant a Cletus Kasady, que provablement veurem com a enemic en la seqüela i “posseït” pel simbionte Carnage.

Avi Arad, Matt Tolmach i Amy Pascal produiran de nou aquesta seqüela, Ruben Fleisher va dirigir el primer film, tot i que no crec que repeteixi en la seqüela, ja que es troba rodant un altre seqüela, la de ‘Zombieland’. Ell en l’estrena de ‘Venom’ va dir que si hi hagués una segona entrega voldria estar involucrat.

Com ja he dit en alguna altre noticia, Sony amb col·laboració amb Marvel, te en desenvolupament dos films més (a part d’aquesta seqüela), d’aquest univers a part sense –per ara- Peter Parker/Spider-Man. L’una és ‘Morbius’ amb Jared LEto com a protagonista i amb Daniel Espinosa com a director. L’altre que te pendent de començar producció és ‘Kraven the Hunter’, aquesta amb una possible incorporació dins aquest univers paral·lel de Peter Parker/Spider-Man, el de Tom Holland que ara figura dins del MCU. També però en un altre punt i a part d’aquest univers paral·lel que s’ha muntat Sony, podem trobar el film animat ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ que aquest cap de setmana s’ha endut un Globus D’Or com a Millor film Animat.

Aquest última com les anteriors que he anomenat, també tenen els seus films anunciats, un és la segona entrega de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, l’altre anunciada seria un film amb les noies amb poders aràcnids, que unirien Spider-Gwen, Spider-Woman i Silk. ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ du ja un global de 275.478.231$ i en va costa 90M$. Possiblement acabi amb uns 300-315M$ en total.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada