Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 11 de gener del 2019

'IO'.

Netflix ha presentat el tràiler del nou film de drama i ciència ficció, ‘IO’, protagonitzat per Anthony Mackie (Falcon al MCU, ‘Alteret Carbon’) i Margaret Qualley (‘The Nice Guys’, ‘The Leftovers’, ‘Once Upon a Time in Hollywood’).

Sam (Qualley), una de les últimes supervivents d’una terra post-cataclísmica, és una jove científica que s’ha dedicat a cercar una manera per a que els humans s’adaptin i sobrevisquin, en lloc d’abandonar el món. Però amb una nau programada per al seu llançament cap a una colònia llunyana, dubta en l’últim moment si marxar o quedar-se amb l’aparició d’un altre supervivent, Micah (Mackie). Ella ha de decidir si marxa amb ell per unir-se a la resta d’humans i així començar una nova vida o quedar-se per lluitar per la supervivència del planeta.

En el repartiment principal també hi podem trobar: Danny Huston (‘Magic City’, ‘American Horror Story’, ‘The Aviator’), ‘IO’ està dirigida per Jonathan Helpert (‘House of Time’), amb un guió de Clay Jeter (Jess + Moss), Charles Spano (‘Embers’) i Will Basanta (Jess + Moss). Jason Berman i Laura Rister exerceixen com a productors.

El film s’estrena a Netflix el pròxim 18 de Gener.

A continuació el tràiler i cartell...

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada