Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 3 de gener del 2019

'The Punisher season 2'.

Doncs vet-ho aquí, ja tenim el primer tràiler de la segona temporada de ‘The Punisher’ recent publicat per Netflix. Recordem que recentment ha cancel·lat 3 de les seves sèries en col·laboració amb Marvel, primer va ser ‘Iron Fist’ després de la seva segona temporada, que en boca d’alguns fans va ser millor que la primera; després va ser el torn de ‘Luke Cage’, també després de la seva segona temporada; i la última en ser cancel·lada ha estat ‘Daredevil’, després de la seva tercera temporada, l’única que havia mantingut un bon nivell d’audiència. Ja tan sols queda ‘Jessica Jones’ que està acabant de rodar la seva tercera temporada i ‘The Punisher’.

Anem doncs a parlar d’aquest última, en aquesta segona temporada Frank Castle tindrà com a enemic a John Pilgrim (Josh Stewart). Repetiran de la primera temporada: Ben Barnes com a Billy Russo, Amber Rose Revah com a Dinah Madani, Jason R. Moore com a Curtis Hoyle i  Deborah Ann Woll com a Karen Page.

A continuació el tràiler...

          


*Recordem que de les sèries cancel·lades per Netflix, tenen una clàusula que no en poden fer cap altre sèrie nova dels personatges fora de la plataforma. Tan mateix, Disney ja ha anunciat per a la seva plataforma de streaming que estrenarà aquest any, sèries amb els personatges del MCU. No seria d’estranyar que en un parell d’anys, anunciessin sèries noves centrades en aquest personatges que Netflix ha cancel·lat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada