Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

diumenge, 13 de gener del 2019

'Recull de notícies Marvel'.


*Comencem el recull de mini notícies Marvel. En primera instància des de Variety informen de que l’acord d’absorció de 21st Century Fox per part de Disney es concretarà el mes de Març.

Disney propietària de ESPN, ha decidit despendres d’un bon nombre d’actius dels esports regionals per aconseguir l’aprovació dels organismes reguladors. Tampoc adquiriran Fox News, la cadena FOX i altres actius relacionats, que seguiran com a part de New Fox.

Un article confirma que Fox Corp no licitaran per els antics actius de Fox que subhasta Disney, incloent una nota que diu que la transacció entre Disney i 21st Century Fox es tancarà provablement a principis de Març.

*Un rumor que ha sorgit recentment, es la possibilitat de que el personatge aparegut a la primera pel·lícula de ‘Thor’, Lady Sif, que va tenir un paper important en l’argument del film i que ha anat decreixent en les successives pel·lícules fins a desaparèixer el personatge, tot i tenir breus aparicions a la sèrie ‘Agents of S.H.I.E.L.D’. És possible que compti amb sèrie pròpia en la pròxima plataforma de streaming de Disney, Disney+, repetint paper la mateixa actriu Jaimie Alexander. Així com les sèries ja confirmades de ‘Scarlet Witch i Visión’, ‘Loki’ i la encara no confirmada ‘Falcon i Winter Soldier’.

*Un altre notícia recent, parla de les últimes pel·lícules de Fox sobre els mutants abans de retornar els drets a Marvel –en principi el pròxim mes de Març-. I és que les pel·lícules anunciades per a pròxima producció de ‘Gambit’, ‘Dr. Doom’ i ‘X-Force’, estarien cancel·lades.

Segons l’habitual filtrador a Twitter diu el següent:

“No es una gran sorpresa el que he escoltat, Gambito i Dr. Muerte estan oficialment mortes. I en quant a X-Force, no està oficialment morta, però tant sols te dos mesos per començar la producció i això no passarà. Així que...no passarà, no amb Fox”.

Amb tota probabilitat, l’univers mutant de Fox acabarà amb les úniques pel·lícules pendents d’estrena.

“ New Mutants serà l’última pel·lícula del Univers X-Men per a Fox i Dark Phoenix serà l’última de la sèrie principal”.

I lògicament, després també va confirmar la cancel·lació de les altres pel·lícules anunciades: ‘Silver Surfer’, ‘Kitty Pride’ i ‘Multiple Man’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada