Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

dijous, 10 de gener del 2019

'Dune'.


L’estiu de l’any passat, ja vaig escriure un article sobre la nova versió de ‘Dune’ que preparava el director americà Denis Villeneuve. Doncs bé, ara sabem que l’actor escollit per ser el dolent del film és Stellan Skarsgard que interpretara a Vladimir Harkonnen.

‘Dune’ és l’adaptació de la novel·la de ciència ficció de Frank Herbert. En la novel·la, la noble família Atreides rep el control del planeta Arrakis, Dune per als seus habitants, l’únic lloc on poden obtenir l’espècie melange, una substància que facilita el viatge interestel·lar i altera la consciència dels que la consumeixen. Quan els seus anteriors colonitzadors, la cruel família Harkonnen, duen a terme un devastador pla que du als Atrides fins al punt de l’extinció, el jove hereu Paul i la seva mare Jessica iniciaran una aventura per recuperar el domini del planeta amb l’ajuda dels temibles guerrers indígenes coneguts com els fremen.

Skarsgard interpretarà el paper que en el seu dia va fer Kenneth McMillan en la versió de la novel·la que es va fer l’any 1984 i va dirigir David Lynch i Ian McNiece en l’adaptació televisiva, com la ment brillant darrera de la destrucció de la família Atreides.

Fa un parell de dies, es va donar a conèixer un altre incorporació al repartiment, la de Dave Bautista en el paper de Glossu Rabban, un altre integrant de la família Harjonnen i conegut com La Bestia Harkonnen. Protagonitzaran el film, Timotée Chalamet i Rebecca Ferguson com a Paul i Jessica Atreides.

Des de THR.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada