Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 18 de gener del 2019

'Tolkien'.


Aquesta noticia es remunta al estiu del 2017, havia passat tan desapercebuda que fins ara no ha tingut prou rellevància. I es que en la revista Variety es van fer ressò de la intenció de que Fox Searchlight i Chernin Entertainment, començaven a preparar un biopic sobre l’autor de ‘The Lord of Rings’ i ‘The Hobbit’, J.R.R. Tolkien.

L’escollit per a dirigir ‘Tolkien’ –que es com es dirà el film-, és el director Dome Karukoski (‘The House of Dark Butterflies’), amb un guió de David Gleeson i Stephen Beresford. L’actor que donarà vida al famós escriptor es Nicholas Hoult i Lily Collins interpretarà a la seva dona, Edith Bratt. Bratt va ser la inspiració per Tolkien, per a crear les princeses de Elven, Lúthien Tinúviel i Arwen Evenstar.

L’acció estarà ambientada abans de l’inici de la Primera Guerra Mundial, on Tolkien va servir al exercit de 1916 al 1920, per tant veurem Tolkien durant la seva joventut. ‘The Hobbit’ es va publicar l’any 1937 i ‘The Lord of Rings’ l’any 1954 i 1955, en tres parts. ‘The Lord of Rings’ la va escriure entre 1937 i 1949, i es una de les novel·les més venudes de tots els temps. A part també de ser la inspiració de Peter Jackson per a fer dos trilogies, tan de ‘The Lord of Rings’ com ‘The Hobbit’.

Recordem que paral·lelament, Amazon, prepara una sèrie de ‘The Lord of Rings’.

‘Tolkien’ te fixada la data d’estrena a USA per al pròxim 10 de Maig de 2019.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada