Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 31 de gener del 2019

'The Batman'.

Segons informen des de Deadline, el film individual d’un dels herois de DC que està preparant Matt Reeves, ‘The Batman’, ja compte amb data d’estrena, serà el pròxim 25 de juny de 2021, tot i que definitivament sense Batffleck.

Segons les fonts del mitjà de comunicació, “l’actor creu que no és la elecció correcta” per a la nova versió que prepara el seu director, Matt Reeves, qui es planteja una història amb un Batman més jove, llegit en una recent entrevista concedida a THR en la que dona detalls dels plans de futur per al film.

Segons es comenta, Reeves anuncia un Batman amb marcat caràcter detectivesc, “noir”, i que suposarà la presentació d’una galeria de malvats intyroduida en un cas sense resoldre, que suposarà una transformació emocional del personatge. Una d’elles és Batman: Ego, un còmic força retrospectiu del home ratpenat, escrit i dibuixat per Darwyn Cooke.

Segons la informació de Deadline senyala que el Batman de Frank Miller, llança de punta de la recreació efectuada en els últims anys per Zack Snyder, no formarà part de la nova versió del personatge. A tot això, Affleck, a ettuitejat al mitjà estatunidenc a traves de la seva compte oficial de twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada