Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 17 de gener del 2019

'The Hunchback of Notre Dame'.


Des de THR, ens diuen que Disney ha anunciat el seu nou film en adaptació a Live Action, ‘The Hunchback of Notre Dame’ (El Jorobado de Notre Dame’). Amb un guió del dramaturg guanyador d’un Tony, David Henry Hwang, que recuperarà els elements del film animat del 1996, amb material addicional extret de la novel·la de Víctor Hugo.

De nou, la banda sonora, estarà a càrrec dels mateixos que la van posar en la versió animada, Alan Menken i Stephen Schwartz, ara fa 23 anys.

Des de THR ens expliquen també que aquest cop Disney s’ho prendrà amb calma, no volen saturar el marcat amb les adaptacions dels seus clàssics animats, recordem que aquest any ja en són tres les estrenes, a saber: el mes de Març ‘Dumbo’, per al mes de Maig ‘Aladdin’ i per al mes de Juliol ‘The Lion King’; i després ‘Lady and the Tramp’ que aniria directament a la plataforma de streaming que estrenarà aquest any Disney, anomenada Disney+.

També tenim l’altre adaptació paral·lela que prepara l’actor Idris Elba, produïda per Fred Berger (La La Land), amb un guió adaptat de Michael Mitnick (‘The Current War’). Es quelcom semblant a l’adaptació a imatge real que va fer Disney de ‘The Jungle Book’ i el ‘Mowgli’ de l’actor Andy Serkis, però en aquesta ocasió el qui hi havia al darrera d’aquesta adaptació era Warner Bros., però ha acabat estrenant-se a Netflix.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada