Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 d’abril del 2019

'Bond 25'.


La guionista, creadora i actriu, Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Killing Eve), ha estat contractada per revisar el guió de ‘Bond 25’ escrit per Neil Purvis, Robert Wade i Scott Z. Burns.

Des de Indiewire ens diuen que ha estat una petició de Craig, per a donar-li un toc d’humor i per imprimir el seu estil d’escriptura. Per ara els actors confirmats -incloent Craig- que tornaran per aquesta seqüela són: Ralph Fiennes (Skyfall) com a M, Léa Seydoux (Spectre) com a Madeleine Swann, Ben Whishaw (Paddington 2) com a Q i Naomie Harris (Moonlight) com a Eve Moneypenny. I el rumor per ara sense confirmar és el de l’actor Rami Malek (Bohemian Rhapsody) com el dolent de la pel·lícula.

Recordem que ‘Bond 25’ estarà dirigida pel director Cary Joji Fukunaga (guionista de ‘It’ i productor de True Detective), amb un guió de Neil Purvis i Robert Wade i revisat per Scott Z. Burns i ara per donar-li un altre gir al guió, Phoebe Waller-Bridge. L’anterior film ‘Spectre’ es va estrenar el 16 de Novembre de 2015, amb un pressupost de 245M$, recaptant 200M$ als USA i uns altres 680,6M$ a la resta del món i un total de 880.674.609$.

‘Bond 25’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 08 d’Abril de 2020 a USA.

Phoebe Waller-Bridge


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada