Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 d’abril del 2019

'The Menu'.


Des de Collider i Deadline, ens arriba la noticia del nou film de Alexander Payne, ‘The Menu’, el qual ja te a dos actors protagonistes fitxats, Emma Stone i Ralph Fiennes, i compte amb els guionistes Will Tracy (‘Succession’) i Seth Reiss (‘Late Night With Seth Meyers’).

Aquest projecte, amb director, productors associats –Will Ferrell i Adam McKay, en la que es l’última de les seves pel·lícules sota el segell de la seva productora conjunta, anomenada Gary Sanchez- i intèrprets. Per ara aquest projecte està en mans de Paramount, qui disposa d’uns dies per decidir si li dona llum verda o no, ja que expira el termini dels drets i altres estudis poden participar.

Paramount Pictures, te dies per decidir-se si ho aprova o ho passa a un altre estudi. Payne, que ha realitzat els dos últims projectes per al estudi (‘Downsizing’ i ‘Nebraska’), ho ha plantejat com un film de molt baix pressupost amb salaris reduïts a canvi d’un percentatge de participació en el cas que el film produeixi beneficis.

Aquí l’argument: The Menu, segons descriuen a Collider i Deadline, és una ·comèdia negra i retorçada” sobre un esdeveniment culinari al que són invitades parelles d’alt nivell econòmic. La desgustació te lloc en una illa remota i el restaurant està liderat per un excèntric Xef (Fiennes) qui te preparats als seus hostes un sopar que mai oblidaran. Deadline, per la seva part, la descriu com “una aproximació tantarinesca a la elit del 1% de les persones més riques de Estats Units”. Stone interpretarà a una de les integrants de la parella protagonista.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada