Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 d’abril del 2019

'Child's Play'.


La revisió d’un dels clàssics del cinema de terror dels anys 80, ‘Child’s Play’, que s’estrenarà aquest estiu, ens mostra la seva primera imatge de l’aspecte que tindrà el nou Chucky. En aquesta revisió del clàssic, Chucky tindrà la veu de Mark Hamill.

Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) i Brian Tyree Henry (Atlanta), seran dos dels protagonistes d’aquesta revisió dirigida per Lars Klevberg (Polaroid) i el guió és de Tyler Burton Smith, que s’ha basat en el film de 1988. En aquesta revisió, Plaza serà la mare de Andy –Gabriel Bateman (Lights Out), que per al seu aniversari li regala el nino en qüestió, però aquest cop no estarà posseït per l’anima d’un assassí, sinó que serà un xip que ha estat piratejat, el que el farà actuar de manera violenta i que tindrà capacitat d’aprenentatge.

En el repartiment principal, també hi podrem trobar Beatrice Kitsos (The Exorcist) i Ty Consiglio (Wonder), que interpretaran a Falyn i Pugg, dos amics de Andy Barclay. Carlease Burke (Jumanji: Welcome to the Jungle) també estarà en el film en el paper de Doreen.

Com ja vaig dir en el seu dia, aquest film no tindrà res a veure amb el film original de Don Mancini. Tot i que el director original, Mancini i el productor David Kirschner estarien treballan en un nou film, a més a més de estar preparant una sèrie de televisió, que comptarien amb Brad Dourif de nou per ser la veu de Chucky.

‘Child’s Play’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 21 de Juny.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada