Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 d’abril del 2019

'The Eternals'.


Des de THR ens informen de que l’actor de comèdia Kumail Nanjiani (The Twilight Zone), està en converses amb Marvel Studios per incorporar-se al repartiment de ‘The Eternals’ que prepara Chloe Zhao.

Per ara no es sap quin paper pot tenir, però el que si semblen confirmar els rumors es que Angelina Jolie finalment interpretaria a Sersi.

En un principi ‘The Eternals’, es centraria en la història d’amor que hi ha entre els dos protagonistes de la pel·lícula, Ikaris i Sersi. Tal com va idear Jak Kirby als anys 70, els Etrenals i els seus contraposats, els Deviants, eren descendents dels humans creats pels Celestials. En les pel·lícules de ‘Guardians of The Galaxy’ ja s’han deixat veure els Celestials dintre del MCU. Inclús Thanos, ‘el Titan Loco’, n’és un Etern.

‘The Eternals’ estarà dirigida per Chloe Zhao, amb un guió de Matthew i Ryan Firpo (‘Ruin’). En un principi els portagonistes del film serien els Eterns, Ikaris i Sersi.

‘The Eternals’ per ara no compte amb data d’estrena, tot i que començaria cap al mes de Setembre rodatge. Marvel te guardades dues dates per al pròxim any 2020, el 01 de Maig i el 05 de Novembre, una de les dues dates seria per a la pel·lícula individual de ‘Black Widow’, ja amb la pre-producció molt avançada, l’altre film que també diuen els rumors que es podria estrenar al 2020 es ‘Doctor Strange 2’, amb lo que provablement tinguem 3 films de Marvel per al 2020.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada