Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’abril del 2019

'Spider-Man: Far From Home'.

Gràcies a la revista Entertaiment Weekly, tenim una nova imatge de la segona entrega de Spider-Man, ‘Spider-Man: Far From Home’. Sembla que un cop estrenada ‘Avengers: Endgame’, Marvel Studios ha donat el tret de sortida a la promoció de la pel·lícula.

En la imatge, es pot veure l’aliança que tindran en aquesta ocasió Spider-Man i Quentin Beck alias Mysterio. Segons el director Jon Watts, el llança telaranyes i el poderós mag es faran amics molt ràpid en la pel·lícula, després de ser presentats per Nick Fury.

“Fury també connecta a Peter amb el nou aliat: Quentin Beck, alias Mysterio, un poderós mag interpretat per Jake Gyllenhaal”.


“Si Tony era com el mestre en les pel·lícules prèvies, pensem que seria interessant posar a Mysterio com casi el tio guai”.

Pel que comenta el director, el film posara a prova la maduresa i la resolució de Peter Parker amb les complexitats de ser un súper heroi adolescent.

“Peter esta llest per anar-se’n de vacances al començament d’aquesta pel·lícula, per dir algo. Aquesta pel·lícula es sobre el món dient-li, ‘És hora de que donis uns pas endavant i creixis, noi’. I llavors Peter diu: ‘Però encara vull ser un noi i anar-me de vacances’”.

Com ja sabem, Spider-Man tindrà dos nous uniformes a la pel·lícula: l’uniforme negre i vermell amb ales, i l’uniforme de camuflatge de color negre que li dona Nick Fury per ajudar-lo a protegir la seva identitat i que els seus companys no l’associïn amb l’home aranya.

“Es com Black Widow, potser era un dels seus uniformes i li van arreglar”.

‘Spider-Man: Far From Home’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 05 de juliol als USA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada