Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 d’abril del 2019

'Christopher Nolan & Sam Mendes'.


Des de THR, ens informen dels nous films dels directors Christopher Nolan i Sam Mendes. Nolan, està preparant el que serà el seu nou treball dels últims 15 anys, sense Lee Smith habitual editor del director Britànic. Nolan i Smith han col·laborat junts en el muntatge de pel·lícules des de ‘Batman Begins’, però en aquesta ocasió han hagut de treballar per separat, degut al compromís de Smith amb un altre film.

La seva substituta serà Jennifer Lame, habitual del cinema mumblecore de Noah Baumbach (Frances Ha, While We’re Young’, ‘Mistress America’, ‘The Meyerowitz Stories’) i responsable també del muntatge de ‘Manchester by the Sea’ i ‘ Hereditary’.

El film serà una pel·lícula d’acció amb John David Washington (‘BlackkKlansman’), Robert Pattinson i Elisabeth Debicki com a protagonistes. No es coneixen els detalls del seu argument però des de THR puntualitzen dient que les seves fonts han descrit el film com una gran aventura amb escala internacional amb similituds a ‘Inception’ i tot això amb el continu espai temps pel mig. Film amb viatges en el temps by Nolan?










En quan a Smith, el projecte en qüestió en el que estarà ocupat durant els pròxims mesos serà 1917 de Sam Mendes. El director de ‘American Beauty’ i ‘Road to Perdition’ i Smith, guanyador del seu primer Oscar l’any passat amb ‘Dunkirk’, van col·laborar per primer cop a ‘Spectre’ i repeteixen aquest cop amb una producció ambientada en la Primera Guerra Mundial, on ens traslladarà a un dia en la vida de dos joves soldats britànics interpretats per George MacKay (?Captain Fantastic’) i Dean-Charles Chapman (‘Game of Thrones’). La resta del repartiment estarà conformat per: Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Colin Firth i Benedict Cumberbatch, entre altres.


Lo de “un dia en la vida” es quasi literal ja que 1917 ens presentarà un apropament directe juntament amb aquesta personatges mitjançant un (falç) pla seqüència que dura tot el metratge, rollo ‘Birdman’.

Aquest film compte amb Roger Deakins (habitual dels Coen, ‘Sicario’, ‘Blade Runner 2049...) com a director de fotografia, repetint amb Mendes després de ‘Jarhead’, ‘Revolutionary Road’ i ‘Skyfall’, el que per efecte dominó ha ocasionat que tampoc pugui treballar amb Denis Villeneuve a ‘Dune’, el qual ja hi te substitut, es tracte de Greig Fraser (‘Zero Dark Thrity’, ‘Rogue One’ i ‘Vice’).

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada