Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 d’abril del 2019

'Rush Hour 4'.


Fa anys que els fans estan esperant una quarta entrega de la pel·lícula d’acció ‘Rush Hour 4’ (traduïda aquí com a ‘Hora Punta’). Doncs sembla que els dos actors principals, Jackie Chan i Chris Tucker, han mig confirmat aquesta nova entrega.

Tucker va compartir ahir en el seu instagram, una foto amb Jackie Chan i mostrant el 4 amb els dits. La parella d’actors a la gran pantalla, van començar la seva aventura el 1998 amb ‘Rush Hour’, la va seguir una segona pel·lícula el 2001 amb el títol ‘Rush Hour 2’ i la tercera entrega arribaria al 2007 amb ‘Rush Hour 3’; recaptant un total de 850,6M$ a nivell mundial. L’any 2012 ja van sorgir els rumors d’aquesta quarta entrega però no va prosperar, l’any passat però Jackie Chan va deixar caure aquesta possibilitat. El director de les tres entregues va ser Brett Ratner i el guionista Ross LaManna, si es confirma aquesta 4 entrega, veurem si repeteixen director i guionistes.

“Durant els darrers set anys, hem anat descartant guions un darrera l’altre”, va dir Chan a Power106 a Los Angeles. “Ahir, ens vam acabar decidint...el guió, provablement estigui acabat aquest mes”. Estem en el segon esborrany. Provablement comencem l’any que ve. Espero. Si Chris Tucker hi està d’acord. També va puntualitzar que no es pel tema econòmic, si no que o ho fem ara o sinó ja serem massa vells per posar-nos a rodar ‘Rush Hour 4’. Li vaig dir a Chris Tucker, ho hem de fer abans de que siguem més vells, si us plau, fem ‘Rush Hour 4’”.

En cas que donessin llum verda a una quarta entrega, segurament no estaria dirigida per Brett Ratner, ja que te nombroses causes d’acusació d’assetjament sexual obertes i ha trencat contracte amb Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada