Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 d’abril del 2019

'Hawkeye'.


Des de Variety, ens arriba la informació de que Disney incorporarà a la seva plataforma de streaming, una altra sèrie individual dels personatges del MCU, ‘Hawkeye’.

La sèrie estarà protagonitzada per Jeremy Renner, de la mateixa manera que les altres sèires que hi ha en desenvolupament, amb els actors dels films. La sèrie sobre Clint Barton (Hawkeye) s’afegirà a les que ja estan preparant sobre: ‘Loki’, ‘Vision & Scarlet Witch’, i ‘Winter Soldier & Falcon’ –a part dels rumors d’una sèrie centrada en l’univers hipotètic What If-, més les d’animació que s’emetran en la seva filial Hulu.

Segons Variety, l’actor tornaria per a protagonitzar la mini sèrie de entre 6 i 8 episodis, de la que el mitjà de comunicació puntualitza que únicament es tracte d’un “traspàs de poders” amb la seva deixeble, Kate Bishop (no hi ha res confirmat, però els rumors apunten que es tracte de l’actriu Katherine Langford, fitxada fa uns mesos per al univers Marvel).

No hi ha informació sobre el showrunner, ni si hi haurà alguna semblança amb el còmic creat per Matt Fraction i David Aja.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada