Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 d’abril del 2019

'Bond 25'.

Ja fa un temps, que va començar la producció de la pel·lícula número 25 de James Bond, amb tasques de segona unitat a Noruega, ara EON acaba d’anunciar oficialment l’inici de producció de ‘Bond 25’, sota la direcció de Cary Fukunaga (‘True Detective’, ‘Beasts of No Nation’). El director i els productors Michael G. Wilson i Barbara Broccoli han fet la presentació des de la vila del creador del personatge, Ian Fleming, a la costa de Jamaica.

          

El camí de la producció de ‘bond 25’, no ha estat gens fàcil, primer amb la sortida del director Danny Boyle per diferències creatives i després la contractació de guionistes d’última hora. Finalment els crèdits del guió hi estaran tots els involucrats: Neal Purvis i Robert Wade (habituals de la saga), Scott Z. Burns (The Bourne Ultimatum i un dels habituals dels films de Soderbergh) i Phoebe Waller-Bridge. L’última guionista ha estat una demanda de Craig, ja que admira els treballs en sèries com ara ‘Fleabag’ i ‘Killing Eve’, per donar-li un toc d’humor.


‘Bond 25’ serà el final de l’etapa Daniel Craig, interpretant James Bond, abans de passat el testimoni a un altre actor en un nou “reinici”. Juntament amb Craig, tornen al repartiment principal: Ralph Fiennes, Naomi Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, tornant als seus respectius papers de ‘Skyfall’ i ‘Spectre’, i Jeffrey Wright (‘Casino Royale’ i ‘Quantum of Solace’), a més de la novetat del retorn d’una noia Bond, en aquesta ocasió Lea Seydoux (‘Spectre’), quelcom que no ha succeït en cap altre pel·lícula.

Entre les noves incorporacions anunciades avui, hi podem trobar Dali Benssalah (mini sèrie ‘Maniac’ a Netflix, dirigida per Fukunaga), Ana de Armas (‘Blade Runner 2049’), David Denick (‘Tinker Tailor Soldier Spy’) i Lashana Lynch (‘Captain Marvel’). Rami Malek, guanyador d’un Oscar per ‘Bohemian Rhapsody, qui interpretarà al dolent principal, tot i que no ha pogut estar a la presentació per estar rodant l’última temporada de ‘Mr. Robot’.

Un breu argument ens descriu el següent: “Bond ha deixat el servei en actiu i gaudeix d’una vida tranquil·la a Jamaica. El seu retir de pau dura poc quan el seu vell amic Felix Leiter (Jeffrey Wright) de la CIA apareix demanant-li ajuda. La missió per a rescatar a una científica segrestada resulta ser més perillosa del esperat, col·locant a Bond darrera de la pista d’un misteriós dolent armat amb una nova tecnologia mortal”.

En el equip tècnic del film destaquen els noms de Linus Sandgren, director de fotografia de ‘La La Land’ i ‘First Man’, els encarregats del muntatge Elliot Graham (Steve Jobs) i Tom Cross (‘Whiplash’, ‘La La Land’), Mark Tildesley (‘Trance’, ‘High-Rise’ i ‘Phantom Thread’) en el disseny de producció i Suttirat Anne Laralarb (‘127 Hours’, ‘Trance’, ‘Steve Jobs’) per al vestuari. Aquest dos últims són col·laboradors habituals de Boyle, es provable que s’hagin mantingut després d’haver començat el seu treball ja fa mesos.

‘Bond 25’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 08 d’Abril de 2020 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada