Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 d’abril del 2019

'Rest Stop'.


I seguim sumant adaptacions de les novel·les/relats curts de Stephen King. Ara des de DHD ens informen de que Alex Ross Perry (‘The Color Wheel’), guionista fix de Disney en menys d’una dècada o director i guionista de la recent ‘Her Smell’ amb Elisabeth Moss com a protagonista, adaptarà el curt ‘Rest Stop’.

‘Rest Stop’, és un relat de King que parla del nostre costat obscur, més concretament del costat obscur de l’escriptor –com també ho són ‘The Dark Half’ o ‘Secret Window, Secret Garden’ o el seu passat sota el pseudònim de Richard Bachman-. És un relat molt curt que va publicar l’any 2003 al magazine Esquire i que està protagonitzat pel professor de Literatura John Dykstra, escriptor sota el nom fals de Rick Hardin. Al tornar d’una firma de llibres, Dykstra es deté a una àrea de descans on es troba a un home abusant d’una dona, moment en el que Dykstra decideix recórrer al seu perillós alter ego.

El director en aquest cas, li ha donat el seu toc personal, ara es descriu com un “terrorífic joc del gat i la rata” que involucra “el retorçat viatge” que inicien dones després d’una fatídica parada, precisament, en un àrea de descans.

Produirà Legendary Pictures.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada