Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’abril del 2019

'The Conjuring 3'.


Via /Film, tenim la primera imatge de la tercera entrega de ‘The Conjuring’. Dirigida per Michael Chaves (‘The Curse of La Llorona’, film produït per James Wan), i amb un guió de David Leslie Johnson. El director ha començat a treballar de valent en aquesta tercera entrega i gràcies això tenim la primera imatge.

Per ara no hi ha gaire informació del argument, però si que tenim unes frases de Ed Warren (Patrick Wilson), que diu: “Les forces diabòliques són formiadables. Aquestes forces són eternes i encara existeixen avui. El compte de fades es veritat. El diable existeix. Déu existeix. I per a nosaltres, com a persones, el nostre propi destí depèn del que triem seguir”.

En una noticia anterior es va parlar de que tractarien la història de Bill Ramsey, més conegut com “The Southend Werewolf”. L’argument deia el següent: “Després d’una vida d’esdeveniments estranys, inclosos atacs de ràbia, moments inexplicables força sobrehumana i informes de que es transformava en home llop i assaltar a la gent, Bill Ramsey va ser visitat pels autèntics Ed i Lorraine Warren als anys 80’s, i varen convèncer l’home per a practicar-li un exorcisme, creient que estava posseït per un dimoni. Després d’un intens exorcisme amb l’especialista dels Warren, el bisbe Robert McKenna, Ramsey va informar a principis dels 90’s que no hi havia hagut més incidents i que tot estava en silenci des de aleshores”.

‘The Conjuring 3’, com ja hem dit, en aquesta ocasió estarà dirigida per Michael Chaves (‘The Curse of La Llorona), a diferència de les dues primeres entregues on dirigia, aquí James Wan només exercirà com a productor.



























‘The Conjuring 3’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 11 de Setembre de 2020 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada