Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 d’abril del 2019

'The Suicide Squad'.


Tenim novetats pel que fa a ‘The Suicide Squad’, en primer lloc i des de The Wrap, ens arriba de que Viola Davis reprendrà el rol que va tenir a ‘Suicide Squad’ de David Ayer, Davis tornarà a ser Amanda Waller. També ens assabentàvem aquesta setmana de que Jai Courtney reprendria el seu rol de Captain Boomerang.

El director de ‘Guardians of the Galaxy vol.1 i vol.2’, James Gunn, escriu i dirigeix ‘The Suicide Squad’, en un principi es parlava d’un reinici i que volia incorporar a personatges no vistos, però vistes les últimes noticies no serà del tot un reboot. Ja d’inici sabíem del retorn a la “franquícia” de Margot Robbie com a Harley Quinn, i ara mica en mica es van confirmant els retorns de quasi tots els personatges de la primera entrega, exceptuant per ara Will Smith que per problemes d’agenda no tornarà a ser Deadshot, tot i que en un principi ja s’havia trobat substitut per al paper, Idris Elba, en una nova noticia que ha aparegut sembla que no serà així –a continuació ampliaré la notícia-. Tampoc es segur de que torni Joel Kinnaman com a Rick Flagg.

‘Suicide Squad’ es va estrenar l’agost de 2016, no va obtenir molt bones critiques i per par del públic va ser un mig mig, tot i això va ser un èxit en quan a recaptació, va recaptar 325,1M$ als USA i uns altres 421.746.840$ a la resta del món i un total de 746.846.894$, havent costat 175M$. Va guanyar un Oscar a Millor Perruqueria i Vestuari.

Des de Variety ens arriba de que Elba, no agafaria el relleu de Will Smith com a Deadshot, sinó que sembla a ser que tindrà un paper diferent. Tan Elba com Gunn, han decidit que no volien deixar en mal lloc a Smith substituint-lo pel propi Elba i d’aquesta manera han deixat una porta oberta pel seu retorn, tot i que com ja he dit per problemes d’agenda es provable que no reprengui el paper.

Com ja he dit, per ara no es sap quin paper tindrà Elba ara que ja no serà Deadshot, però no serà cap problema per Gunn trobar-li un paper, ja que l’equip de súper dolents ha tingut diferents membres al llarg dels anys en els còmics.

‘The Suicide Squad’, te fixada la data d’estrena als USA per al pròxim 06 d’Agost de 2021.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada